Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2018. január 15-21., kardok 6

Kardok VI – (Keresztező lap a Főpap)

2018. január 15-21.

Sokan várakoznak, lesik a kedvező pillanatot. Ezzel csak egy baj van, mégpedig az, hogy sosem jön el. Az életet nem kiszámítani, hanem élni kell. A változás nélküliség csak a mocsárban ragadás lehetőségét kínálja. Változtass, még akkor is, ha nincs teljes mértékben bizonyosságod az igazságról, a helyes útról. A rossz döntéssel is előrébb vagy, mert tanulsága több, mint az egy helyben állás.

Mi várható a héten?

Az utolsó nap kivételével a Bak 3. dekádjában járunk, ahol a Szaturnusz és a Merkúr érintett. A hétvégén a vízöntőbe lépünk, tehát a Merkúr helyett az Uránusz kerül a Szaturnusz mellé. A főlap  analógiája – Merkúr a 9. házban. Ez hasonlít a keresztező megfeleltetéséhez, amely a Nap a nyilasban (mundán 9. ház). Látószögedbe kerül a hit, a bizalom és a megrendíthetetlen bizonyosság. Utazhatsz is – szintén 9-es házas tartalom -, de nem mindig fizikai szinten, így például eltávolodhatsz gondjaidtól, problémáidtól.

A kardok 6-os sok helyen leírt jelentése nem veszi figyelembe a kártyán látható alakok helyzetét, többek között azt, hogy a háttal állás megváltoztatja az időbeli irányultságot (múlt, jövő). A lap egy másik asztrológiai megfeleltetése  – Mars a 4. házban -, amely szerint a múltban megszerzett tudásod alapján tudsz változást eszközölni otthonodban, személyes környezetedben.

A kardok sorozat szigorúan szellemi, gondolati tevékenységét enyhíti a 6-os számmisztikája, így 6-os csakrás jelentésével mégis élvezheted intuíciód áldásos hatásait. Mindezek mellett a nagyarkánum Főpap rálátása megadja neked a helyes értelmezés, mindenre rálátás képességét.

Itt az idő, hogy elengedj negatív tartalmakat, az állandó meglétük eddig sem segített életed építésében. Találd meg belsőd lényegét, a Főpap most lehetőséget kínál a helyes erkölcsi, morális úton való maradásra. Ne foglalkozz vesztésre álló harcokkal, engedd el őket, hisz a dolgok jobban alakulnak a vártnál!

A legfontosabb üzenetet a Főpap hozza, vagyis a megszerzett tudás birtokában jól haladhatsz életed összes területén. Használd ki lehetőségeidet!