Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2018. január 29. – február 4., Ördög

Ördög XV – (Keresztező lap a kardok VII)

2018. január 29. – február 4.

Csak feladatok vannak és ezek személyes sorsunkon keresztül nyilvánulnak meg. A heti tarot lapjai energiákat, elveket, elvűségeket vetítenek elénk, amelyek ugyan a sorsot nem módosítják, de árnyalják hozzáállásunkat, érzeteinket és az életünkbe beengedett hatásokat.

Mi várható a héten?

A Szaturnusz és Uránusz mellé a hét közepétől beköszön a vízöntő második dekádjának ura, az ikrek Merkúr. Az Ördög asztrológiai megfeleltetése a Plútó árnyoldala, amely elemi ösztöneidet mutatja, de lehet a lehullott Esthajnalcsillag (Vénusz) negatív jelentéstartalma is. Ilyenkor érzéseid nem mutatkoznak tisztán, félelmekkel, kusza vágyakkal keverednek. Árnyoldal lehet még a maradás egy amúgy halálraítélt kapcsolatban.

A keresztező lap nem sokat segít a helyzeten, behozza a képletbe a Merkúr árnyoldalát, amely nem az őszinteség bajnoka. Felnyitja a szemed, kéri, nézz körül, mert valaki nem túl őszinte hozzád. Úgy vélem, ez nem lehet újdonság, valószínűleg már régóta érzed ezt a magatartást.

Az Ördög mindettől függetlenül része az életnek, és erős energiáinak köszönheted, hogy felállsz, továbbmész, és ha kell, akár hajadnál fogva kihúzod magad a bajokból vagy kilátástalannak látszó helyzetedből. Kommunikáld helyzetedet, így környezeted békén hagy, megért, és az esetek nagy többségében komoly segítséget kaphatsz általuk. Vállald föl magad, még vesztettnek látszó helyzeteket is tisztázhatsz.

A számmisztika szerint a 6-os és a 7-es érdekelt. A 7-es a Szaturnusz elsőbbségét hozza, vagyis nem kerülheted el a válaszokat a sors bolygójának kérdéseire. Visszakérdez, szembesít, felelevenít, visszarángat a valóságba. Újra rájössz, mi a dolgod, ott kell jól teljesítened, ahol épp vagy. A 6-os sokszor hatékonnyá tesz, képessé válsz az elengedésre és a hatások általi tanulásra.

Én arra biztatlak, légy türelmes, most cselekvés helyett jobb a várakozás, mert a tettek kimenetelét nem befolyásolhatod. Figyelj, tanulj, tisztítsd magad, hogy újult erővel mehess majd tovább!