Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2018. július 9-15., Világ XXI

Világ XXI – (Keresztező lap az érmék királynője)

2018. július 9-15.

A kártyalapok nem a jóslás, hanem a karma eszközei. Nálunk sorsként ismerjük, de egyértelműen érezzük, hogy determinált, eleve elrendelt valamiről van szó. Az emberek gyakran használják, “Szegény, nehéz sorsot kapott”, “ez a sorsa” stb., de ha spirituális értelemben tényként beszélünk róla, máris hitetlenekké válnak. A karma nehéz téma, de ha utánaolvasol (irodalma van bőven), tudatosabbá válhat az életed.

Mi várható a héten?

A Világot (a Világ a Tarot utolsó nagyarkánuma) megérkezésként értelmezzük. Annyit tesz, hogy jól haladtál még akkor is, ha elviselhetetlennek érezted. Teljesítetted a karmádat, megérkeztél, most kaptál egy kis szusszanásnyi időt.

A hét osztozik a rák 2. és 3. dekádján, így a Hold (rák) mellett a Mars (skorpió, 2. dekád) és a Jupiter (halak, 3. dekád) kap szerepet. A Világ asztrológiai megfeleltetése a Jupiter, az érmék királynője analóg a Holddal. Láthatjuk a Hold és a Jupiter fölényét, így valószínűleg sokat kapsz az érzelmekből, minden olyan helyzetből, ahol a saját érzések számítanak egy helyzet megoldásában, élettársi kapcsolataid kialakításában. A Mars elindíthat furcsa történéseket, de nem győzhet a a túlerőben lévő, többi bolygóval szemben.

Az érmék királynője stabilizál, erősít, tűrőképességedet növeli. Befogadó női minősége (jin) segít a megérzésekben. Most nem kell félned negatív emócióktól, vagy a lap árnyoldalától, a túlzott érzékiségtől. Itt az idő családot alapítani, vagy végre rászánni magad egy szorosabb kötelékre.

A Világ mindig felteszi a kérdést, milyen viszonyban vannak az érzelmeid az értelmeddel, de a legfontosabb, hogy mennyire vagy szabad. Ha mások kénye-kedve szerint élsz, vakvágányra jutsz! Legfontosabb tanítása, hogy fogadd el a világtól, amit adni akar, és ne add magad érte cserébe!

Elindult az életedben egy folyamat, amelynek segítségével tisztán láthatsz eddig homályban lévő dolgokat. Ilyen például az út is, amelyen járnod kell. Ehhez az érmék királynője megfelelő magabiztosságot biztosít.