Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2018. június 25. – július 1., kardok királya

Kardok királya – (Keresztező lap a botok királynője)

2018. június 25. – július 1.

Hasított világunkban a dualista szemlélet szerint van jó – rossz, férfi – nő, pozitív – negatív, befogadó – áradó. Ez a hasadás már a magasabb dimenziókban megtörtént, a fizikai síkon meg egyszerűen kész tényként kezeljük. Egy biztos, ha látható világunkban megtörténhetne az újraegyesülés, akkor a hét királya és királynője kiváló alanyok lennének.

Mi várható a héten?

A teljes hét a rák első dekádjában erős Hold dominanciával telik. A lapok a  Merkúrt és a Holdat adják a képlethez. A kardok királya levegő és tűz keveréke, de inkább az értelem felé billen a mérleg nyelve. Jól látsz a héten, elemzel, analizálsz, keresed a megoldást problémáidra.

A botok királynője oroszlán jellegű Holdjával magabiztosságot sugall, segítségével könnyen oldhatsz meg eddig nehéznek tűnő feladatokat. Intuíciónak, képzelőerőnek sincs híjával, könnyen szervezel meg most bármit, ami fontos neked. Jellemző lesz rád a jókedv és a nyitottság. Végre kis lélegzetvételhez juthatsz a feszítettebb hetek után.

Logikusan teszed a dolgod, mindent szép sorjában egymás után. Következetesen kezdesz el, hajtasz végre, oldasz meg. Hidegnek tűnhet a kardok királya, de a rák első dekádjában nem teheted meg, hogy érzések nélküli legyél. A keresztező botok királynő lágyít rajtad, bár néha te is tudsz kemény lenni az oroszlán Hold megfeleltetés miatt.

A két lap együtt teljességet ígér, a király kardja az égbe ér, vagyis beleláthatsz mindenbe kedved szerint, ha akarsz.

A királynő előtt fekete macska ül, amely mutatja beleérző képességed. Kezében napraforgóval tanítja neked, hogy csak az érzések figyelembevételével lehet igazán tisztán látni.

Üzleti kapcsolatban, a munkahelyeden sikerrel veszed az akadályokat. Felfigyelnek rád, értékelik tudásodat. A keresztező botok királynője, felhívja figyelmedet arra, hogy igazi főszereplő lehetsz a héten. Bátorságot, megfontoltságot ad a kezedbe.