Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2018. június 4-10., Főpap

Főpap V – (Keresztező lap a kelyhek V)


2018. június 4-10.


A lapok aprólékos tanulmányozása segíti az intuíciókat. Figyelned kell a színeket, az alakokat, az irányokat, a bolygókat, a tárgyakat stb. Bármit veszel észre, a kérdésnek megfelelően mindig tudsz egy mondattal többet adni a kérdezőnek, ha egyedül vetsz, akkor pedig saját magadnak. Jelen esetben a Főpap piros ruhája a gyökércsakra színét jeleníti meg, biztosítva a földelést, hogy tanítása ne rugaszkodjon el a valóságtól. A lábai alatt lévő kulcsok beavatottságát mutatják, ha már eleget tettél valamiért, akkor átenged.


Mi várható a héten?


A két 5-ös számmisztikája üzeni neked, hogy ne végy semmit félvállról. A lényeg sokszor nem kézenfekvő, tenni kell  a megtalálásáért, majd a megértésért. Az ikrek 2. dekádjában a Vénusz is megjelenik a Merkúr mellett, erősítve a Főpap szellemi és asztrális erejét.


A kelyhek 5-ös a bánat lapja. A főlap ereje semlegesíti hatását, de nem úszhatod meg a hetet érzelmi megingások nélkül. Most köszön vissza egy elfeledett megbántás, amely megtanít a bocsánatkérés fontosságára. Elképzelhető, hogy sokat adsz mások véleményére, és az állandó megfelelési kényszer már megingatta stabilitásodat. Lehet, hogy csalódás ért vagy valami nem sikerült. Fájdalmat is érezhetsz, mert nem úgy alakultak a dolgok, ahogy szeretted volna.


A Főpap égi segítséggel (mindkét keze felfelé mutat) könnyen veszi a bánat lapja által előhozott akadályokat. Tanít, következtet, lelkedbe építi a tanulságokat.

A kelyhek 5-ös nagy tanítása, foglalkozz megmaradt tartalmaiddal. A lapon jól láthatóan a fekete ruhás alak mögött két kehely még áll, nem veszett el minden. Figyelmeztet arra, bőven vannak tartalékaid.


A Főpap erőidet a sikeres megvalósítás felé koncentrálja. Központisága kitartóvá tesz, nyugalma érdekében feldolgoz problémákat, elsimít viszályokat, kijavít bármit, sőt bocsánatot is kér.