Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2018. május 14-20., Főpap

Főpap V – (Keresztező lap a botok királynője)


2018. május 14-20.


A hit fontos, de minősít. Lehet bármiben, de csak abban érdemes, ami segít, tanulásra késztet és elmélyít. A mélység a Te belső tartalmad, a benned élő “immanens (belső) Isten”, az egyéniséged, a tudatalattid. A rajtunk kívül helyezett transzcendens, sokszor “büntető Isten” nehezebben megközelíthető, de szintén lehetséges. Először önmagadban tanulj meg hinni, ez az első lépcső, nélkülözhetetlen a következő lépcsőfokhoz!


Mi várható a héten?


A bika 3. dekádjában megjelenik a Szaturnusz is, amely rákérdez tudatosságodra, haladásodra, de legfőképpen arra, mit oldottál meg feladataidból. Természetesen a Vénusz továbbra is kellemes közeget biztosít, de figyeli az anyaggal, birtoklással kapcsolatos dolgaidat.


A Főpap 5-ös számmisztikája központi kérdéssé teszi hitedet, amelyet most a Szaturnusz szintén megvizsgál. A bolygók közül a Nap is megjelenik, úgy mintha a nyilasban állna. A vallás témája fókuszodba kerül általa, leginkább a bizalom témájára sarkítva. Nem kerülheted el a teljességet, értsd úgy, hogy most már olyan dolgokkal kéne foglalkoznod, amelyeket eddig elhanyagoltál. Ne mondd, nem látok bele, sajátítsd el a minimális alapokat! Előrelépésed záloga a tudás megszerzése.


A botok királynője az egységhez közelítve behozza az oroszlán színezetű Holdat. Élet-teliséggel tölt fel téged és környezetedet, így csökkentve a Főpap által képviselt, sokszor túlzó moralitást. Energiája jó kapaszkodó, irányítást kapnak általa tetteid. Tiszteletet, méltóságot ad, együttérzővé, barátságossá tesz akkor is, ha általánosságban nem ez jellemző rád. Ezekért a tulajdonságaidért a királynők ősi vizes jellege a felelős, habár most a tüzesség is a botok királynőjének sajátja. Ez azt jelenti, hogy szíved hangját követve cselekszel a héten.

A Főpapnak szintén sajátja a bizalom, így várhatod hited erősödését, legyen szó bármilyen témáról, történésről. Lelkiismeretességed néha túlzóvá válhat, de ezt a keresztező lap határozottsága ellensúlyozza. Új kapcsolatok várhatók, a meglévők viszont frissítő energiákkal töltekeznek. Sőt az is lehet, hogy kulcsszerepet kapsz életed valamelyik területén, így sorsodon könnyedén változtathatsz.