Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2018. március 12-18., érmék királya

Érmék királya – (Keresztező lap a botok VIII)

2018. március 12-18.

Az anyagi világba lépésed ideje, tere fontos, csak rád jellemző paraméter. Egyedi vagy, egyedi tervekkel és célokkal. Ugyanazon a helyen és időben más már képtelen belépni a létforgatagba. Születésed pillanatában az égi fénykép (radix) rólad mesél. A bolygók helyzete, egymáshoz való viszonya megszabja készleteidet, amelyeket egy egész életen keresztül használsz. Erről az asztrológia tudománya részletesen foglalkozik. A kártyavetés ugyanezen alapelvek szerint működik, de hangsúlyát a kártyák egyedi szimbólumrendszere adja.

Mi várható a héten?

A hét elején a halak 2. dekádjának Holdjától búcsúzunk, keddtől köszöntjük a 3. dekád urát, a Marsot. (Tudod már, hogy semmi sem egy szempillantás alatt zajlik, nincs határvonal, a hatások elnyúlva átfedik egymást.) Természetesen a Jupiter trónja megmarad, a többiek csak jelentéstartalmakat módosítanak, hangulatokat árnyalnak, cselekvéseket színeznek.

A főlap az előző hét királynőjének párja. A királyok általános tüzessége illeszkedik a keresztező botok lángjával, kinyitja érzékelésedet a külvilágra. Örömöt hoz mindennapjaidba, megérint a tavasz közeledése. Terveket szősz megfontoltan, hittel, bízva a sikerben. A 3. dekád Mars ura cselekvéseket indít, a Plútó (társuralkodó) meg felépíti, amit kell, vagy lebontja a fölöslegest.

Persze ez nem ilyen egyszerű, mert az elvételt elméddel mindig veszteségként éled meg. Megfelelő bölcsességgel, tanulással felismerheted a tanítást ebben a libikókában. Érdekes a botok 8-as számmisztikája, mert a 8. ház hasonló jelentéssel bír mint a skorpió jegy, ahol a Mars és a Plútó elnököl. Úgy is mondhatjuk, hogy a 2. dekád égboltja most párhuzamos a keresztező kisarkánumával.

A botok 8-as számmisztikája a védelem (óvja és előkészíti a 9-est), ő a boldogpont, általában a pozitív változások hírnöke.

Az érmék király védelmet ígér, főleg az ingatlanok, lakhelyek biztonságát tartja szem előtt. Legfontosabb tulajdonságát, az alaposságot kapod tőle. A botok 8-as sürget téged, úgy érezheted, kifutsz az időből. Ez a feszítés nem kellemetlen, inkább hasonlítható a gyermeki várakozásra.

A keresztező megmozdíthat téged, utazásra biztatva. Akár lakáscsere, ingatlan eladás, vásárlás is szóba jöhet. Legfőbb üzenete, hogy bízz magadban.

A főlap beindíthatja jól menő vállalkozásodat, de mindenképpen energikus, munkával teli hétre számíts! Árnyoldalától, a túlzó anyagiasságtól nem kell tartanod, mert a halak időszak nem ad ennek teret.

A kapcsolataid a szokásos mederben folynak a kedvező változások összes lehetőségével.