Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2018. március 19-25., Főpap

Főpap V – (Keresztező lap a kardok VI)

2018. március 19-25.

Ami elmúlt, elérhetetlen. Nincs töltése, nincs energiája, nincs raktára. A múlt nem élő, csak akkor hathat ránk, ha hagyjuk és állandóan visszagondolunk, sőt érzelmileg is újra éljük. Ezzel az a nagy baj, hogy sokkal többet gyakorlatozunk a “rosszal”. Jó lenne tudatosítani, nincs múlt, csak a lenyomatát hívjuk újra elő, de akár le is szokhatnánk róla.

Mi várható a héten?

A Főpap tüzessége a nyilas jegyét hozza elénk, de az érkező kossal is jól kijön. Két nap még a halakban, aztán berobban a kos csillagképe. Vallási vezetőként bizonyosságot hozhat neked a hit kérdéseiben, de szerdától a kos Mars felgyorsít, amelyet annyira nem szeretsz. A Főpap tüzessége mentális, főleg ötletek formájában jelentkezik. A kos temperamentuma zavart kelthet benned, mert többre értékeled a jól bejárt utakat és nem szívesen léped át a határokat.

A botok 6-os arra utal, hogy lezártál egy kellemetlenebb időszakot, minden idegszáladdal pihenésre vágysz. Egyik asztrológiai párhuzama Merkúr a 9. házban. Ez annyit jelent, hogy új területre lépsz, megérint az újdonság varázsa vagy új tanulmányokba kezdhetsz.

A lap negatív jelentése a szorongás is lehet, de ezt szellemi erőddel sikeresen legyőzheted. Bárminek értél a végére örülj, ne hozd állandóan elő a múlt sérelmeit, mert nem fog segíteni.

A negatív tartalmak nem sokáig hatnak rád, mert a Főpap, mint védőkártya gyökeresen képes megváltoztatni a dolgok menetét. Elhivatottságot, erős vonzást érezhetsz eddig nem vágyott dolgok iránt. Hiteddel nem lesz baj, mert ezt a főlap többletben biztosítja számodra.

Magánéleted kedvezően alakul, a keresztező csak arra utal, hogy már kibékültetek. Lehetsz hosszan tartó szakítás után is, még pihenésre vágysz, de már képes vagy változtatni, megértél egy újabb kapcsolatra.