Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2018. március 26. – április 1., kardok királya

Kardok királya – (Keresztező lap a kelyhek IX)

2018. március 26. – április 1.

A tarot ősi intuitív segítő módszer. Analógiák sokaságával minden szinten értelmezhető, ettől akár a magasabb dimenziók, a szférák sem kivételek. A szimbólumok párhuzamosan illeszkednek, a számmisztika és az elemek együtt árnyalják a jelentést szem előtt tartva a hasonlóságokat.

Mi várható a héten?

Gyors, haladós hétkezdet után szelídülést és emóciós hatásokat várhatsz. A hét vége felé lassulás jöhet, mert közeledünk a 2. dekád oroszlánjához. A Mars mellett a Nap jut szerephez, de ez épp elég a tisztánlátáshoz. A tüzes (mint minden király) és egyben levegős kardok király segít rálátni életed főbb eseményeire. Észrevehetsz eddig rejtve maradt hibákat, amelyek gátoltak a továbblépésben, a haladásban.

A keresztező kelyhek 9-es érzelmi gátakat mutat, megakadásokat jelöl, de ezek a főlap segítségével most leküzdhetők. A 9-es számmisztikája a teremtés témakörét hozza eléd, jelen esetben figyelmeztethet túlzásokra vagy egy zavarossá vált érzelmi kapcsolatra. Kedvező esetben az élet napos oldalát, az örömöket kínálja fel.

A kardok király szilárdan áll, semmi sem okozhat megoldhatatlan nehézséget. Tiszta, pengeélű mentalitása félelmektől kímél meg téged. Egy tanuló időszak kezdődhet életedben és ismereteidet rendszerezve logikáddal mindent átláthatsz, ami számodra fontos. Asztrológiai megfeleltetése Merkúr az ikrekben, ami a gyakorlatias, kreatív gondolkodás diadala. Árnyoldalként a lap tudálékossá tehet.

A héten lesz elég erőd feladataid elvégzésére. Vigyázz, mert a lap hajlamosíthat hideg, rideg magatartásra, amely a környezetedben élők ellenállását válthatja ki, sőt rejtett ellenségeket is szerezhetsz. Most a logikádra van szükség, nem az érzelmekre. A lap legfontosabb üzenete, hogy eljött a felismerések ideje, elkezdhetsz dolgozni eddig elhanyagolt problémáidon.