Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2018. március 5-11., érmék királynője

Érmék királynője – (Keresztező lap az érmék VIII)

2018. március 5-11.

Két azonos elemi minőségű lap – jelen esetben a két érmék (föld) – összefogva semlegesítheti az égbolt hajlamát. Hatásuk ellentétes asztrológiai helyzetnél nem hosszú, de a felülírás rövid ideig mégis megvalósul. Ha az égbolt harmonikus az erejét összeadó két lappal – ez valósul meg a héten -, hatásuk tartós, érdemes alapoznod rá.

Mi várható a héten?

A halak második dekádjában a Jupiter és a Neptunusz mellett a Hold is helyet foglal, amelyet a főlap szintén hangsúlyoz, mert asztrológiai megfelelője, Hold a bikában. A keresztező a levegős Merkúrral (ikrek, 3. ház) analóg.

Mindkét lap érmék, vagyis földelemű. Stabilitást hoznak a jelen időszak vizességébe, és ezt úgy érzékeled, mintha erősödnél. Érzékenységed mégis megmarad a királynőnek köszönhetően. A keresztező tanulni vágyása lelkesít téged (Merkúr), vagy örömteli újrakezdésre biztat, ahol fő vágyad (2. dekád, Hold) a kiteljesedés (Jupiter). A főlapnál nem elhanyagolható az sem, hogy képessé tesz az odafigyelésre, támogatásra, a környezetedben élők segítésére.

A halak időszak mindkét lap befogadó jellegével együtt harmóniát kölcsönöz az egész hétre. A 8-as érzelmi magassága támogatja lelkesedésedet, szellemi minősége meg a bölcsességet adományozza mellé.

Összejöhet egy régóta várt megoldás az érmék 8-as segítségével. Gyakorlatiassá tesz, de a halak égbolt érzelmei sem maradnak el.

Az érmék királynője hatására feltalálod magad, rendezgethetsz, lakájosabbá teheted otthonodat. Felelősség érzetedet a Hold fokozhatja, de ne vidd túlzásba, mert a királynők vizes jellege hajlamosíthat mártíromságra. Vigyázz, hogy ne csússz át egy határon, ne birtokolj senkit! A királynő mindkét nemnél az erős női oldalt hangsúlyozza.

Ne feledd, a Neptunusz érvényesíteni akarja mindent feloldó, általában ködösítő lelkiségét, amely elindíthat egy nem tervezett úton. Ha figyelsz, valamint feltétel nélkül elfogadod a lapok földelését, akkor tisztán fogsz látni, és szívvel fogsz érzékelni az egód helyett, így nem tévedhetsz el.