Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2018. november 26. – december 2., kelyhek 6

Kelyhek VI – (Keresztező lap a Világ XXI)

2018. november 26. – december 2.

Mondj igazat! Ezzel csak az a gond, hogy meg kéne határozni az igazság fogalmát. Igazság és hazugság között csak csekély különbség van. Elég egy szó beszúrása a mondandódba és már nem fedi le 100 %-ban a valóságot. Az igazság mindig megbújik a tagadások és állítások árnyékában. Találóbb őszinteségről beszélni, mert a belső szűrőd érzi, tudja, hogy mindent megtettél a torzítás nélküli közlésért. Ha befelé sikerül őszintének lenned, kifelé már könnyebb lesz. Légy őszinte, talán így helyesebb az állítás!

Mi várható a héten?

A nyilas első dekádjában a Jupiter elnököl. Felnagyít, sokat ad, kedvez, szerencsét hoz, valamint vallás, hit dolgában irányadó.

A kelyhek 6-os a múltba vezet vissza téged, kéri, hogy emlékezz, de én óvnálak a “bezzeg az én időmben” magatartástól. Érdekes, hogy a most uralkodó Jupiternek is fontos az idő, bár ő inkább a jövőt favorizálja. Ez a kétfelé húzás kellemetlenséget okozhat, és neked fogalmad sincs rossz érzeted okáról. A lap bolygóanalógiája, a Hold magyarázza igazán ingadozó kedélyállapotodat.

A keresztező Világ szinte minden felmerülő problémát csak egyszerűen elfúj, igazi “perpetuum mobile” energiái állandóan előre tolnak. Analógiája a Jupiter a halak jegyében, amely egységet és harmóniát hozhat az elkövetkezendő időszakra.

A 6-os számmisztikája ellát hatásokkal, sokszor illúzióval. 3. szem megfeleltetése azt súgja, már közel vagy célodhoz, lassan a dolgok mélyére nézhetsz, vagy legalábbis szatorik (kisebb rálátások, beleérzések) formájában megsejtheted azt.

A Világ 3-as párhuzama a szellemi emelkedésedet mutatja, azt jelzi, hogy jól haladsz, ne állj meg!

A keresztező nagyobb rálátást biztosít a hétköznapokban, így egyedül is megállod a helyed. Persze semmit nem kapsz ingyen, még a legerősebb nagyarkánum megjelenésénél sem dőlhetsz hátra, fejlődésedért továbbra is tenni kell. Nem nélkülözheted ötleteidet és aktivitásodat.

A kelyhek 6-os múltba tekintése elégedetlenségedet jelzi, ezért próbálsz állandóan erőt meríteni múltadból. Szerencsére a Világ mindig visszarángat. Te is tudod, hogy amit meg kellett tanulnod már a zsákban van, igazi tanulás csak a jelenben lehetséges.