Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2018. október 1-7., botok királya

Botok királya – (Keresztező lap a botok ásza)

2018. október 1-7.

Az érzelmek megélésével sokaknak van problémája. Fejlettség kell hozzá, mert rossz kezekben könnyen indulatokká válik. Biztos láttál már sápítozó, kiabáló, vihogó embereket, akik mások számára hamar zavaróvá válnak. Érzelmi intelligenciával rendelkezve megoldható lenne a helyzet, mert nem lenne intrikus és nem lenne elszenvedő sem. Jó hír hogy az érzelmi intelligencia (része az érzelmek befogadása, megértése, kimutatása) a magunkkal hozotton kívül tanulható és fejleszthető. Ha sikerülne a dolgokhoz, eseményekhez való viszonyulásunkat megváltoztatni, akkor válaszreakciónk a megértést tükrözné, így még uralkodni sem kéne magunkon.

Mi várható a héten?

Uralkodó bolygó a mérleg Vénusz, de a 2. dekádban a Szaturnusz és Uránusz is megjelenik a hétköznapokban. Mindkét lap behozza a Napot, sőt az ász a Marsot is melléteszi.

A botok sorozat a Marssal együtt a tűz elem képviselője, ezért sokat fogsz tenni-venni, cselekedni. A hét eleje az érzelmekről (mérleg Vénusz) a többi nap az értelemről (vízöntő Uránusz), az elemzésről (vízöntő Szaturnusz) szól. A botok királya duplán tűz, mert a botok sorozaton kívül az összes király is a tűz elemhez tartozik. Számíthatsz önmagadra, de lehet, hogy valaki támogat, akit a lap jelképez. Megfelelő odafigyeléssel nagy erőbedobásra leszel képes, amelyet a keresztező lap szintén támogat.

A botok királya karrierrel is kapcsolatos. Most van elég erőd belevágni új dolgokba, vagy felelevenítheted múltad meg nem oldott problémáit, és megtervezheted a végrehajtást.

A kardok ásza erődet növeli, szinte mindenen átsegít, amibe csak belekezdtél. Jelenti még az értelem tisztaságát, amely nem utolsó szempont. A lap Mars-hatása vihet negatívumokat a jelentésbe, türelmetlenné válhatsz, sőt túl vehemens hozzáállásod elriaszthat másokat.

A hét 2. felének Uránusza jobban hajlamosít hirtelenségre, meggondolatlanságra. Mindenesetre ezek a kellemetlenségek nem járnak komoly következményekkel.

Ambiciózus időszak várható megfűszerezve akaraterőddel és optimizmusoddal. A két lap kombinációja nem ismer félelmet, tedd a dolgod nyugodtan, hisz most minden a vállalkozó szellemet idézi. Könnyedén “nagytakaríthatod” magad, mert a Szaturnusz láttat, visszaidéz és lehetőségeket kínál fel. A hét nem a karmák szerzéséről, hanem a meglévők megértéséről, valamint elengedéséről szól.

Az eddig begyűjtött alapok fejlődésnek indulnak és valódi értékekké válnak. Fellépésed megnyerő lesz, biztonsággal építkezhetsz életed szinte összes szintjén. Az ászok számmisztikája az egyessel analóg, többek közt mutatja energiád forrását és a teremtéseidet. Tőled függ a végeredmény!