Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2018. október 15-21., botok 6

Botok VI – (Keresztező lap a kardok apródja)


2018. október 15-21.


A múlt héten a beszédről írtam, most jöjjön a csend. Általában nem sokra tartjátok, az unalom mellé soroljátok. Jelentősége sokkal nagyobb minden hangnál, zajnál, zsivajnál. Ha hiszel a teremtésben, akkor Neked ősállapot, mert könnyen beláthatod, hogy a csendnek meg kell előznie a beszédet és az állandó zsongást. Materialista szemlélettel is megérthető a csend elsődlegessége, elég, ha a belső csend gyógyításban elfoglalt jelentőségére gondolsz. Minden pszichével kapcsolatos problémánál legfontosabb a belső csend elérésére való törekvés.


Mi várható a héten?


A mérleg 3. dekádjában járva két legfontosabb bolygónk a Vénusz és a Merkúr. A két lap a Jupitert és a Mars-Merkúr kapcsolatát adja a héthez. A főlap Jupiterje az érvényesülést, a keresztező a tiszta gondolatiságot részesíti előnyben. A kardok apród Mars érdekeltségű is, így ez mindig nehezített helyzettel párosul. Ez lehet veszekedés, vita, nézeteltérés.

A botok 6-os tüzessége egyezik a tranzit égbolt áradó jellegével, hiszen a mérleg levegős jegy. Hatására akár népszerűvé is válhatsz, vagy legalább annak érezheted magad. Környezeted visszatükrözi sikereidet, amelyek jóleső érzéssel töltenek el. Szerencsére a kardok apródjának keresztezése nem engedi, hogy elszállj önmagadtól, reálisan megmutatja a valóságot és visszavesz a jupiteri túlzásokból.


A botok sorozat nincs híján az érzelmeknek sem, élvezheted befektetett energiáid megvalósulásának eredményeit. A 6-os hat-ni fog rád, és ez jelen esetben egy nyerő személyiséget feltételez, vagyis sikerült megvalósítani terveidet. Nem leszel híján önbizalomnak, de én javaslom neked ebben a nyertes helyzetben a hála gyakorlását is. A 6-osság erősíti a mérleg időszak vénuszi energiáit, mindenképpen jobbra számíthatsz annál, mint amit elvártál.

Itt jön szóba a bevezetőben tárgyalt belső csend, amelyet itt belső békének mondhatunk. Fontosak lesznek a felismerések életed szegmenseinek harmonizálásában, legyen szó belső munkáról, munkahelyről, családról vagy bármi másról.

A kardok apródja, mint minden apród föld jellegű is, ezért féken tart téged a túlgondolástól, a túlzott szellemi aktivitástól. Az apródok rugalmasak, bennük van a megvalósulás irányának sokszínűsége, hisz ez még csak egy megelőző állapot. Ne feledd a lap negatív árnyalatát sem, mert elbizonytalaníthat, ha nem ülsz keményen a főlap szebb jövőbe húzó, fehér lován.