Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2018. október 29. – november 4., érmék 7

Érmék VII – (Keresztező lap a kardok III)

2018. október 29. – november 4.

Az érzelmek általában örömet adnak, de az átlagember mégis negatívan használja. Bosszankodik, sápítozik, kritizál, megítél, fél és ezzel kimerítette a legfőbb betegítő tényezők arzenálját. Pedig örülhetne, kívánhatna jót mindenkinek, megbocsájthatná nagyra tartott sérelmeit, alázattal és szeretettel fordulhatna minden teremtett, élő és élettelen(nek látszó) felé.

Mi várható a héten?

A skorpió jegyében járunk Marssal és Plútóval (tűz) a hétvégén már a 2. dekád Jupiter-Neptunusz (víz) uralmával. A két húzott lap a hiányzó elemeket a földet és a levegőt adja a teljességhez.

A hetes anyagi teremtést jelölhet, de már égi szinten, jó hatásfokkal. Népmeséink egyik kedvenc száma sok-sok rejtett tartalommal, spirituális áthallással. Az érmék 7-es a mentális síkon (levegő) az anyagi vertikálison (föld) működik, de erős fizikai kötődése miatt teremtésedbe csúszhat hiba.

A kardok 3-as keresztezése számmisztika szerint fizikai életteredet mutatja, ahol fejlett szellemiséggel működhetsz, főleg akkor, ha ennek tudatában vagy. A többség sajnos tudattalanul nyájszellemben, “megmondó emberekkel” éli életét.

Az érmék 7-es feltételezi, hogy túl sokat dolgozol, megérné kicsit visszavenni. A keresztező arra késztet, hogy vizsgáld át munkádat, és tedd fel a kérdést: vajon a helyemen vagyok, tényleg szívesen csinálom? Válaszodtól függően a skorpió Plútó lebont vagy felépít, és úgyis addig kalapál, amíg a helyedre nem kerülsz.

Asztrológiai megfeleltetése a Jupiter, Szaturnusz, amely hétvégén éri el csúcsát megértésed és türelmed képében. Ha kell várakozzál, mert a direkt erőfeszítések csak gátolnak és teljesen megakaszthatnak (Szaturnusz).

Ráérsz, a keresztező kardok 3-as úgyis rossz döntést mutat. Arra hívja fel a figyelmedet, hogy nem ez a megfelelő időszak a válaszadásra és az elköteleződésre. Az elhamarkodott irányváltások mindig félelmet gerjesztenek. A keresztező árnyoldala pozitív, valami “rossz” végleges lezárását mutathatja vagy a helyzeted átlátásával erőssé válsz, és egyszerűen pontot teszel.

A főlap segít abban, hogy megtanuld, pihenés nélkül nem megy, az állandó munka energiáidat fogyasztja megbetegítve téged. Ne hagyd, hogy tevékenységed unalmas robottá váljon! Arra is rávilágít, hogy helyzeted jobb annál, mint gondolod, csak mélyen lappangó félelmeid generálják.

Legfontosabb üzenete, hogy tudd, jól haladtál és eredményeid kézzel foghatók! Jelképezi az anyagi növekvést és a fejlődést is.