Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2018. október 8-14., kelyhek 5

Kelyhek V – (Keresztező lap az Uralkodónő III)

2018. október 8-14.

Beszélgetéskor a domináns fél sokszor esik abba a hibába, hogy nem hagyja szóhoz jutni a másikat. Általában nem tud erről, a többiek meg nem mernek szólni. Mindig kontrolláld magad, ne beszélj túl sokat, főleg ne olyanról, amit senki sem kérdezett. Tudd a határt, kérdezz te is bátran, legyen időd és kedved a másikat meghallgatni. A sztorizgatás unalmas, nem kreatív, nem visz sehova. Mondandódnak legyen értelme, vigyen előre, a hallgatót emelje! Ha ezt tennéd, egy idő után már nem akarnál egyfolytában csacsogni.

Mi várható a héten?

A héten nem kell félni a sok beszédtől, mert a kelyhek 5-ös nem akar kommunikálni. A bánat lapjának is hívják. A 2. dekád szereplői a Vénusz mellett az Uránusz és a Szaturnusz, de a hétvégén megjelenik a 3. dekád uralkodója a Merkúr is. A főlap a Szaturnuszt és a Vénuszt erősíti, és analóg még a Holddal. Az Uralkodónő egyértelműen a Vénuszt favorizálja, szóval jó erős mérleg hatás várható a héten. Lesz fejlődés, érzelmi megértés, ráébredés, aha-élmény bőven. A Szaturnusz hozza magát, megszorongatva leckéztet, de célja mindig az, hogy értsd már meg végre, mi miért történik veled. Az Uránusz kicsit fölélénkíthet, a Hold viszont jelen állásában fájdalmat és búcsút sejtet.

Az 5-ös számmisztikája most a központiságot helyezi előtérbe, arra kér, dolgozd fel negatív érzelmeidet, kudarcaidat és nézz szembe a valósággal. A képen egy inkább háttal álló, fekete ruhás alak látható. A balra fordulás a múltat jelentené, de a háttal állás megfordítja az idő irányultságát. Így joggal állíthatjuk, hogy a kilátástalan jövőtől félsz, amelyet nagy valószínűséggel egy veszteséggel járó esemény vagy történés váltott ki. Ha a képet jobban megnézed, észreveszed, hogy előtted három kehely elvesztette ugyan a tartalmát, felborult, de mögötted kettő még áll, rájuk bizton számíthatsz. Vannak tartalékaid, van tartásod, és az égbolt Merkúrja segít neked a helyrehozatal megtervezésében.

Sok minden történhetett veled. Lehet, hogy túl laza voltál, nem figyeltél eléggé, nagyon kiábrándultál, egy kapcsolatod tönkrement, megbukott a céged, de hidd el ez nem a vég! A keresztező Uralkodónő hátulról támogat, hatalmas energiáit a rendelkezésedre bocsájtja. Ő mindig kézen fog, még a kilátástalannak tűnő helyzetekből is kiránt. Arra ösztönöz, hogy találd meg az álló kelyheket, fejtsd meg tartalmukat, és használd fel erejüket lelki sebeid begyógyítására.

Természetesen a keresztező nem képes lenullázni a bánat lapját. Igenis kötelességed feldolgozni fájdalmaidat mély megértéssel. Már tudod, hogy van kiút, de ez nem jelenti azt, hogy megértés, megbánás és tanulás nélkül mehetsz tovább. A dolgok érted történnek, minden rajtad múlik, bizonyítsd be, hogy képes vagy továbbmenni a történtek ellenére is! Vedd észre a pozitívumokat, két kehely még stabilan áll!