Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2018. szeptember 10-16., érmék 6

Érmék VI – (Keresztező lap az Erő VIII)

2018. szeptember 10-16.

Elindult a tanítás, a reggeli csúcsforgalom és a sietés. Ilyenkor áldás két ilyen kedvező tarot-lap. Stabilizálnak, szinte mindennek értelmet adnak. A főlap igen pozitív, de vigyáznod kell az adás, adakozás túlzásba vitelével. Nem érdemes, főleg nem erőn felül. Úgysem értékeli senki, még akkor sem, ha úgy látszik. Segíteni tiszta szívvel annak kell, aki kéri. Aki elvár és csak panaszkodva utalgat arra, hogy ez meg az kéne, nem érdemel semmit. Furán hangzik, de a szenvedésen át vezet a helyes ösvény az igazi felemelkedéshez, totális megértéshez. Jól jegyezd meg – nem veheted el senki karmáját, mert megfosztod a tapasztalástól, a tanulástól és a fejlődéstől!

Mi várható a héten?

A hét első két napján a 2. dekád bak Szaturnusza, de a többi napon már a 3. dekád bika Vénusza szerepel a Merkúr (szűz ura) mellett. A héten igazán a föld elem dominál (szűz, érmék sorozat, bika, Szaturnusz), amely hosszú távú terveid kidolgozásának és alapok lerakásának kedvez. Az szűz jegye az Erő nagyarkánumával összefogva tesz arról, hogy ne jelenjen meg benned a főlap árnyoldalának hozományaként a pökhendiség és a kicsinyesség.

Az érmék 6-os párhuzama a Jupiter, az Erőé meg az oroszlán jegye. A hét elején vizsgálat alá kéne venned az adok-kapok kérdéskörét, hisz a Szaturnusz mindig visszakérdez. Szívből adsz vagy megfelelésből, csak kapni szeretsz, túlzásba viszed az adást stb. A lap inkább az adásra hajlamosít, érdemes vizsgálódnod ezzel kapcsolatban, hidd el, megéri! A Vénusz (3. dekád) segít élvezni napjaidat, és ehhez az Erő életszeretete is hozzájárul.

Az érmék 6-os kitartásra ösztönöz, stabilizál téged anyagi és lelki szinten egyaránt. Nagy jelentőséggel bírnak tapasztalataid, most lehetőséget kapsz felhasználásukra főleg szakmai téren. Lesz elég energiád, bátorságod céljaid elérésére a keresztező lap támogatásával.

Az érzelmek terén a 6-os számmisztikája a téged ért hat-ások általi tanulást preferálja. Asztrális-szellemi számként az Erővel megtámogatva égi minőségét hozza. Ez lehet áthallás, belelátás, erősödő 3. szem működés, ráérzés, jelentős változás tudati szinteden.

Az Erő lapja az emóciók többletét hozza, együttérzővé tesz. Érzéseid őszinték, megnyilvánulásuk nem tolakodó. Itt az idő, hogy felvállald magad úgy, ahogy eddig nem tetted.

Örüljetek ennek a kedvező időszaknak, higgyétek el, hogy ritka tünemény!