Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2018. szeptember 3-9., botok 6

Botok VI – (Keresztező lap az érmék apródja)

2018. szeptember 3-9.

A számmisztikai értékelésnél zavaró tényező a többszintes jelentés és a számok árnyoldali megfeleltetése. Nem darabszámot nézünk, hanem emberek jellemével, tulajdonságaival, viselkedésével összefüggő – és a tőlük független látható vagy láthatatlan világgal kapcsolatos – minőségeket, mögöttes tartalmakat vizsgálunk. Ugyanazon a héten egy konkrét szám mást és mást jelent attól függően, hogy milyen a személy fejlettségi szintje, mennyire bölcs stb.

Mi várható a héten?

A szűz Merkúr mellett a második dekád bak Szaturnusza alakítja a hetet. Elméd rendszerező része (Merkúr) a hét botok sorozatú (tűz) lapjának köszönhetően energikusabbá, élettelibbé válik.

A botok 6-os a Jupiter egyik analógiája, a hivatás területén (10. ház) fejlődést, beteljesedést, sikereket mutat. Ha csapatban dolgozol számíthatsz főnökeid elismerésére. Jól teljesítettél, megérdemled a jutalmat! A kishitűséget, önbizalomhiányt tedd félre, mutasd meg másoknak, hogy képes vagy nyerni! Természetesen az összes életterületen hat a Jupiter, általában felnagyít és sokat ad.

Kapcsolati szinten örömöket várhatsz, legyen szó meglévő vagy új társról. Sikerek mellett esküvő is benne van a levegőben. Mivel a hatosok köthetők a Vénuszhoz, érezhetsz igényt belsőd feltérképezésére, lelki nyugalmad megtalálására. A lap mindig megjelenik, amikor a munkád és a családod optimális egyensúlyán munkálkodsz.

Az érmék apródja stabilizál téged, bika Vénusz párhuzama már meglévő, látható, tudható lehetőséget mutat. A héten ható Szaturnusz megfontolttá tesz, ráérsz, nem kell semmit elsietni. Az apródokban meglévő feszültség egy már kialakult, de még nem mozgó energia következménye, amelyet a héten ható Szaturnusznak köszönhetően jól tudsz kezelni. Ezek az érzetek most nem gátolnak, ugyanis a főlap mindenképpen előrehaladásra ösztönöz.

A keresztező asztrológiai megfelelője még az Uránusz is, amely csak egy esemény hirtelen megvalósulását hozza, mégis a meglepetés erejével hat. Ez lehet egy élmény, egy új kapcsolat, egy gyümölcsöző tranzakció, egy kézzel fogható javaslat vagy lánykérés.

Mindkét lap alapjelentése igen pozitív, nem hinném, hogy árnyoldalakkal kéne foglalkozni. Ha mégis becsúszik, biztos hogy hatalmas továbbsegítő potenciál rejtőzik benne. Találd meg, mert fényt hoz az életedbe!