Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2019. április 1-7., botok 7

Botok VII – (Keresztező lap a kardok VI)

2019. április 1-7.

Lehet, azt érzed, hogy kívülálló vagy, valójában ez még sincs így. Hiszem, minden mindennel összefügg, fontos vagy, hisz tudod, még egy lepke szárnymozdulata is alapjaiban változtatja meg a világot.

Mi várható a héten?

A lapok szereplői: Merkúr (tudatosság, értelem), Mars (lendület), Szaturnusz (feladatok, tanulságok). A nyugati asztrológia égboltján főszereplő a Nap (tisztánlátás – kos 2. dekádja) és a Mars (akarat, kezdet).

A botok sorozat és a Mars tüzessége jelent támadásokat, de áradó jellege most győzelemmel kecsegtet. Persze vagytok páran, akik nehezen viselitek például a munkahelyi veszekedéseket, a könyöklést, mégis úgy érzem nincs félnivalótok. Ez a nagyobb a füstje, mint a lángja helyzet. A 7-es szellemisége tudással és bölcsességgel gazdagíthat.

A botok 7-es éreztethet veled egyedüllétet, ami stresszhelyzetben akár a magányosság érzetéig fokozódhat. Az otthoni veszekedések, vagy egy kezdődő kapcsolatnál a vetélytársakkal kialakuló versenyhelyzet sem segítik nyugalmadat. A Nap erős helyzete a kos területén tisztánlátást ad, rálátsz környezetedre, kirajzolódik az új irány, amelyet követned kell. Úgy látszik, hogy megpróbáltatásaid csak feladatok, és ezeket energikusan oldod meg mindent átgondolva.

A kardok 6-os gondolatisága és a 6-os szám érzékenysége képességet ad a feldolgozásra, a rendbetételre. Perspektívát mutat, előrehaladásra biztat, de ad előtte kis szusszanásnyi időt. Ez lehet egy hosszabb utazás, egy wellness hétvége, egy kirándulás. Mutathatja kapcsolatod elmélyülését, de ha akarod, akkor új szelek is fújhatnak!

Mindkét lap felveti az új-régi témakörét. A legjobb megoldásnak most a kompromisszum tűnik, hisz nem kell mindent eldobni, elhagyni, megváltoztatni. Alapok kellenek, nem bonthatsz le mindig mindent, főleg akkor nem, ha még sok tanulság maradt benne. Az újra is állandóan szükség van, mert előrevisz, fejleszt, tanít.

A hét energiái segítenek átalakulni és egyben megtartani, a Merkúr segítségével jól eligazodsz világodban (munkahelyeden, elmédben, szívedben). Nem könnyű a feladat, de most kapsz erőt az átváltozáshoz úgy, hogy nem kell magadból kivetkőzni.