Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2019. április 22-28., Erő

Erő VIII – (Keresztező lap az érmék lovagja)

2019. április 22-28.

A bika első dekádjában járunk, ahol a Vénusz a karmester. A főlap az oroszlán jegy női oldalát szimbolizálja, a keresztező ráerősít a bika égboltra.

Mi várható a héten?

Tényleg itt a tavasz, de még mindig érződik egy kis fáradtság, szokni kell a melegebb időszakot, valamint az éjszakák és a nappalok közötti nagy hőingadozást. Az Erő lapja tüzessé tesz, de egyben megfontolttá is. Nem akarsz már hirtelen, ész nélkül cselekedni, bármibe csak úgy belefogni.

A kártyán lévő alak kötényén rózsák vannak, amelyek a nem kívánatos vágyakon való, szelíd győzelmet helyezik kilátásba. A lap elhiteti veled, hogy bármit megvalósíthatsz. Szellemi tisztaságot, akarat nélküli teremtést ígér. Legfontosabb üzenete, hogyan értem meg korlátaimat, majd hogyan tudok alóluk felszabadulni.

A 8-as mint minden páros szám befogadó minőségű. Adhat bizonytalanságot, ezért néha távolinak tűnhet számodra a megvalósulás. Persze ez csak látszat, mert az Erő látszata mögött mindig a valóság rejtőzik, és ezt valami miatt nem veszed észre. A 8-as mindig felszabadít, energiái pozitív irányba terelnek téged. Fejlett szellemisége nehéz feladatok megoldására tesz képessé. Az egyetlen szám, amely átváltozásra való képességekkel ajándékozhat meg.

Az érmék lovagja lehoz a Földre, így nem kell félned attól, hogy a káprázatot valóságnak véld. Az Erővel együttműködve kiegyensúlyozottá tesz. A két lap fúziója jelenthet külső segítséget, ismeretségi körödből olyan fiatalembert (nőt is), aki feltétel nélkül melléd áll.

Eredmények eléréséhez az egyik legjobb lovag, ugyanis szívóssággal telít, így a sikert még ha akarnád sem tudnád elkerülni. Realitása biztos alap terveid megvalósításához.

Az Erő jelentős változást helyez kilátásba, és ehhez a lovag szavatolja a sikert. Párkapcsolatod energiái növekedhetnek, töltekezhetsz belőlük az egész héten. Ez a nagyarkánum kritikus helyzetekben jelenik meg, főleg akkor, amikor már kimerültél, esetleg a feladásra is gondoltál. Ezt támasztja alá a megelőző két hét hektikussága és negatív kicsengése.

Végre gazdálkodhatsz erőiddel, amelyet fordíts jobbításra, de magadra is hagyj belőlük. Megérdemled a “a jól érzem magam” élvezetét!