Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2019. augusztus 26. – szeptember 1., kelyhek 9

Kelyhek IX – (Keresztező lap a Diadalszekér VII)

2019. augusztus 26. – szeptember 1.

A jó idő, a nyaralás, a vakáció vége felé járunk, ilyenkor nehéz visszaszokni a “rendes” kerékvágásba. Persze a nyarat is meg lehet unni, erre hívja fel figyelmedet a hét tarot lapja. Ez a sok a jóból érzet, amikor már csinálnánk a dolgunkat, és még sincs hozzá kedvünk. Az igazi az lenne, ha nem kényszerből, megszokásból cselekednél, hanem a helyzetedet felmérve a saját optimumodon működnél. Nehéz ezt megvalósítani, de egy átfogó szemléletváltással sikerülhet, ha még mindig kényszerűségből működsz.

Mi várható a héten?

A szűz első dekádja a Merkúr uralmát hozza. Segíti elméd eligazodását földi világunkban. Szól még létrehozásról, gyarapodásról, vagyis az ember fizikai szintű teremtéséről. A főlap a Hold analógiája, a keresztező a kos terület erőit szimbolizálja.

A kelyhek 9-es a földi energiák és a lelkesültség mozgatója, de sokszor elvéti a célt, így az is előfordulhat, hogy megcsömörlöttnek vagy csak lustának érzed magad. A lap szellemi magaslatait a 9-es mutatja, de csak akkor, ha kipihent és motivált állapotban vagy. A 9-es végpont, a tőle vezető út már nem a materialista paradigma része, a lejáratott, agyonrágott “spiritualitás” vihet csak oda. A 9-es földi értelmezése felveti az igazság kérdését, amely nehezen található. (Mivel semmi sem objektív, nem dönthetjük el kinek van igaza.)

A Diadalszekér segít szekeredet a megfelelő irányba fordítani, észreveteti veled lehetőségeid. Egyensúlyban tart téged, megmutatja merre tartasz. Ha figyelsz a környezetedben lévő tükrökre, átjutsz az akadályokon. Ha kudarcot élsz meg, vagy  elkeseredett vagy, ad neked belső szilárdságot, és bölcs önértékelést. Ha jól haladtál, fejlődtél, még azt is megengedheted magadnak, hogy kiállj céljaidért.

A kelyhek 9-es arra kér, ne értékeld túl tetteidet, képességeidet, ne pöffeszkedj, mert ezáltal kirekeszted önmagad. Szokták a kívánságok kártyájának is nevezni, de vigyázz mert a nem körültekintő kérés torz megvalósulást eredményez. Ezenkívül hozhat túl sok vágyat, amelyek megvalósítása esélytelen. Alapvető jelentése mégis az életöröm, a kívánságok teljesülése és a jó kilátások.

Csak biztatni tudlak. Használd a szűz Merkúr racionalitását, a Hold vágyait, a kos terület energiáit, a Diadalszekér támogatását és a siker nem marad el!