Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2019. augusztus 5-11., botok 8

Botok VIII – (Keresztező lap a Torony XVI)

2019. augusztus 5-11.

Lépni kell! Sokan esnek abba a hiába, hogy nem indulnak el időben, nem szállnak fel a sors vonatára, egyszerűen lemaradnak. Természetesen gondold át teendőidet, strukturálj, de ne ess a túlbonyolítás csapdájába! A héten az idő szerepe megnő, csak a tempós haladás, a gyors tevékenység hoz értékelhető végeredményt. Mindkét lap erre figyelmeztet.

Mi várható a héten?

Az oroszlán Nap ura osztozik a 2. dekád Jupiterével. A vezetésre termett tiszta gondolatiság (már amennyire a fizikai dimenzió elméje erre képes) keveredik a szellemiséggel és a  jövőbe kivetülő tartalmakkal. Mindkét bolygó mutatja az Apával kapcsolatos témákat is.

A botok 8-as az idő fontosságát mutatja, arra kér, hogy használd a jelent megoldásokra, ne csak gondolataidat túráztasd a két illúzió világában, a múltban és a jövőben. A Torony keresztezése Uránusz és Szaturnusz analógiájával hirtelenné tesz és felelősségedet hangsúlyozza. A keresztező nagyarkánum mindig erősebben hat, mint általában várható.

A 8-as számmisztikája az érzelmek fejlettségét jelöli, persze kérdés, ki hogyan tud bánni velük. A 8-as mutat utat a 9-es felé, de egyben keresztpont is, ahol az átjutás egyéni kvalitás függvénye. Csak az mehet tovább, aki “kijárta az általa választott iskolát”. (Ezen érdemes kicsit töprengeni!)

A Torony a 7-es megfeleltetése (1+6=7), amely jelentheti a sorsot, a tudományokban való elmélyedést. Eljuthatsz “hétrétegű terességünk” (fizikai dimenziónk) határához, de egyben meg is torpanhatsz, mert félsz a továbbhaladástól. Sokszor teszed fel ilyenkor a kérdést, képes vagyok elindulni az ismeretlen felé, vagy pihenjek még? Szerencsére a Torony képisége egyértelműen mutatja, hogy nem a halogatás a megfelelő út.

Mindkét lap gyors bekövetkezést és egy kellemetlen szakasz végét ígéri, sőt a Torony azt is mutatja, hogy pillanatok alatt túlteszed magad minden veszteségen. A botok 8-as közvetlen előtted álló, kedvező, előremutató eseményekre hívja fel figyelmedet, amelyek bekövetkezésükkor többnyire a meglepetés erejével hatnak. Döntéshelyzetek várhatók, ahol szintén gyors, de egyben megfontolt lépéseket kér tőled. Ha jól méred fel helyzetedet, akkor utólag sem fogod hibáztatni magad egy negatív kimenetel miatt.

A Torony váratlan eseményei szépen mutatják az Uránusszal való analógiát. A korlátok leomlása, a börtönfalak eltűnése előremutató, kapcsolatos minden negatívtól való megszabadulástól.