Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2019. július 1-7., kelyhek ásza

Kelyhek ásza – (Keresztező lap az érmék X)

2019. július 1-7.

A nagy spirituális erdőben bizony könnyű eltévedni. Mára teljesen felhígult, sokszor már nem lehet felismerni a mögöttes tartalmakat. Mögöttes tartalmak alatt a nem evidens, elmével nem körülírható, átsejlő minőségeket, a magát nem felfedő, érzékszervek tartományán kívül eső valóságot értem. Természetesen sok gyakorlással, törekvéssel minden megszerezhető. A megfelelő  haladáshoz kihagyhatatlan az állandó tanulás.

Mi várható a héten?

Elseje kivételével a rák 2. dekádjában a Hold érzékenysége mellé megérkezik a Mars és a Plútó mögöttes tartalma. A kelyhek ásza a “szívbeliség csúcsa” az egyik szerencselap a tarotban. Jelen esetben azt jelenti, hogy az érzelmeid, érzékenységed szinte kilengések nélkül hozzák jó formájukat. Az elmúlt hetekhez képest kapsz egy nyugis, élvezhető időszakot.

A keresztező érmék 10-es jupiteri analógiájával az értékek szintjén hoz neked többletet, lévén ő is a tarot egyik szerencselapja. A lap akkor is megjelenik, amikor rá akarja irányítani figyelmedet arra, hogy értékeid (pénz, család, munka, környezeted szereplői) fontosak, igyekezz kézben tartani azokat! Sokszor jelent gyógyulást vagy váratlan gyarapodást.

Mindketten a Jupiter analógiái, de a kelyhek sorozat vizessége jobban összecseng tartalmaival. Tapasztalatokkal gazdagodhatsz általa, megérthetsz bármit, ami eddig homályban volt vagy a látószögeden kívül esett. Felfedezhetsz összefüggéseket! Általában mindenből sokat ad, visz a jövőd felé.

A kelyhek ásza még árnyoldali jelentés esetén is csak valami kedvező elmulasztását jelenti, esetleg azt a rossz érzést, hogy nem ragadtuk meg a kínálkozó lehetőségeket. (Ezt a 2. dekád Marsa és Plútója kapcsán írom, hisz ők most főszereplők az égbolton.)

Valószínű hatás lehet a vizsgálódás, ami jelen esetben felkutattatja veled azokat a helyeket, ahová még valós érzelmeket kéne befektetned. Segít fókuszálni. Ahol eddig elakadtál van esély a megindulásra, ha értelmed mellé teszed érzelmeidet is. A kelyhek ásza sokszor mutat pezsdülést, új kapcsolatot, új szerelmet.

Az érmék 10-es keresztezése jót ígér, de figyelj mögöttes tartalmaidra, nehogy túlzott érdek, esetleg a mások fölé kerülés vágya motiváljon!