Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2019. július 15-21., kardok 4

Kardok IV – (Keresztező lap a kelyhek V)

2019. július 15-21.

A sors felülír mindent. Ha valami “várható”, az nem bizonyosság, csak egy trend az idősíkon. Az “így kell történnie” kijelentés az elme játéka, az amit vél, szeretné vagy nem szeretné a megvalósulást. A sors az egyén útja. Nincs hivatalos álláspont, ez nem is várható egy anyagelvű világban, hisz a sors nem evidencia. Akárhogy is van csak rajtad múlik, mosolyogva vagy letörten viszonyulsz hozzá.

Mi várható a héten?

A rák utolsó dekádjában a Hold és a Jupiter mellé a lapok a Szaturnuszt adják. Ne várj könnyű hetet. Ha éppen nyaralsz valahol, elképzelhető, hogy a fejedben lévő sok gondolattól nem élvezed a pihenést. Az is lehet, hogy nem vagy mindezek tudatában, de biztosan fáradtnak fogod érezni magad a hazaúton. A kardok 4-es szorongást mutat, és ezt a keresztező lap sem oldja, sőt inkább rátesz egy lapáttal. A 4-es számmisztikája merevvé tesz, az egyetlen olyan páros szám, amely nem mondható női jellegűnek, inkább férfias. Erénye is van, mégpedig az, hogy nehéz kibillenteni.

A kelyhek 5-ös érzelmeket hoz, sajnos negatív töltéseivel ez bánatot és szomorúságot generál. A háttérben csalódás vagy valamilyen veszteség okoz fájdalmat neked. Ha a kardok 4-es nem lenne lassú és körülményes, akkor azonnal éreznéd (kelyhek – víz – érzések), mit kell tenned. Ebben az esetben az a legmegfelelőbb hozzáállás, ha sodortatod magad a történésekkel, és közben erőt gyűjtesz.

A Szaturnusszal való megfeleltetés mindig tanulságot kínál fel számodra, azt a jóérzést, hogy végre megtanultál valamit, és remélhetőleg legközelebb már nem követed el ugyanazt a hibát.

A legjobbat akkor teszed, ha hagyod magad, passzív maradsz, és a háttérben megpróbálod kitalálni hátráltatottságod okát. Mindig van segítség! Ne feledd, a kelyhek 5-ös gyászos figurája mögött két kehely még áll, nem borultak fel, van energiájuk. Ők hozzák a tisztánlátást, a mögöttes erőt a látható, torz tükör takarásában.

A kardok 4-es alakja úgy fekszik, hogy feje a jövő felé néz, szimbolizálva a megoldást. Mindig van kulcs, csak néha több idő kell a megvalósításhoz, amit kínosan hosszúnak érzünk. A kardok a levegő jelképe, amely a helyes, megfontolt kommunikáció fontosságára hívja fel a figyelmedet. Most lesz elég időd a gondolkodásra, használd ki, találd meg az egyetlen képletet!