Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2019. július 22-28., Uralkodónő

Uralkodónő III – (Keresztező lap a botok VIII)

2019. július 22-28.

Minden lap jellemzése a teljesség igénye nélkül történik. Igazán az a fontos, hogy hangolódj a várható energiákra. Előnyhöz juthatsz általuk, mert az előrejelzéssel a  meglepetést, a véletlenszerűséget szűrjük ki a tartalmakból.

Mi várható a héten?

Az Uralkodónő az anyagi világ szívvezérelt királynője. Fő üzenete, hogy ne mindent az értelmeddel oldj meg, hanem vedd igénybe szíved üzenetét, mert valószínűleg az a “jó” út. Számmisztikája a 3-as, szintén a fizikai dimenzió “valóságát” helyezi előtérbe. A képen látható szívben egy Vénusz szimbólum van, kér téged, hogy a most kezdődő oroszlán időszak ne vonja el figyelmedet az érzelmekről.

A bika jellegű Uralkodónő nem érzi jól magát egy tüzes Nap által fémjelzett időszakban (oroszlán), ennek ellenére mégis hozhat sikereket. A fejlődés és a bőség is szerepel jelentéstartalmai között, tehát nem kell izgulnod negatív kimenetel miatt. Hölgyeknél mindenképpen kedvező az időszak gyerekvállalásra, ugyanis a termékenység az Uralkodónő alapminősége.

A botok 8-as az idővel kapcsolatos, tűz elem megfeleltetése inkább gyorsít. A hirtelen döntésektől mégis óvnálak, kivéve, ha a főlap ösztönössége is jelen van. Vagyis ha a szívedre hallgatsz, nyugodt lehetsz a sikeres választást illetően. Jelentése még a spontaneitás és az, hogy terveid, folyamatban lévő dolgaid hamarosan megvalósulnak. A hirtelenség egyik árnyoldala, hisz nélkülözi a tudatosságot, a tervezést. Ne kapkodj, ne foglalkozz egyszerre több dologgal, a túlzott gyorsaság nem visz sehová, csak hibázásra késztet!

A 8-as számmisztikája szerencsére nem nélkülözi az érzelmeket, az Uralkodónővel karöltve magabiztos, megfontolt haladást ígér neked. Mindig átfordulás, amely lehet szemléletváltás vagy új, eddig árnyékban lévő tartalmak felfedezése, megértése. “Női” jellege teszi a számot természetessé, akaratmentessé.

Mindkét lap nélkülözi az “igazi” tudatosságot, a botok 8-asnak gyors tempója miatt nincs ideje megfontolni a következő lépést. Az Uralkodónőt sokszor mélyből feltörő vágyai térítik el a megkívánt úttól.

Számíthatsz élénkülésre, pezsdülésre, általában számodra kedvező történésekre. Az anyai jelkép fontos lesz a héten, anyává érhetsz (férfiak felelős apává), de az is lehet, hogy valaki anyáskodik feletted.