Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2019. július 29. – augusztus 4., kelyhek 10

Kelyhek X – (Keresztező lap a kelyhek V)

2019. július 29. – augusztus 4.

Az akarás mindig merev, energiái rugalmatlanok, többnyire görcsössé tesznek téged. Gyakran akaratosság lesz belőle, állandó tervezéssel igyekszel “jól” tenni a dolgod a földi színpadon, amely igazán nem más, csak erőlködés. Az Akarat több, nem megfogható, de érezhető “égi energia”. Ilyenkor igyekszel az értelmedtől elvonatkoztatva a szíveddel tevékenykedni.

Mi várható a héten?

A hét osztozik az oroszlán első és 2. dekádján. A hét közepéig inkább látsz tisztán (Nap analógia) mint a 2. felében, ahol a Jupiter rést nyit, felnagyítja környezeted történéseit. A kelyhek 10-es az érzéseiden keresztül láttatja veled a világot, amely finomhangolással tisztább képet mutathat, mint a tiszta, hideg elmésség.

A kelyhek 5-ös szintén az érzékekre helyezi a hangsúlyt, de nála már a Szaturnusz korlátai szolgálnak leckével. Nehezíti utadat, de csak azért, mert képesnek tart az akadályok vételére. Vénusz megfeleltetése szintén a szív elsődlegességére figyelmeztet. Legfontosabb üzenete, hogy átélés nélkül semmi sem sikerülhet, viszont átéléssel, beleérzéssel élvezheted az Univerzum támogatását.

A kelyhek sorozat vizessége a sok szeretet analógia mellett a lelkiség mutatója. A kelyhek 10-es jó kapcsolódásokat mutat, legyen az üzleti, baráti vagy akár érzelmi. Sokszor érezheted úgy, hogy a világ szerves részeként kivonhatatlanok energiáid a mindenségből. Örömökben gazdag időszakot feltételez, ahol megélheted a tiszta harmóniát.

A kelyhek 5-ös az érzelmi ellenpólust működteti, és a kelyhek 10-es működését gátolja.

Persze ne feledd, hogy a kelyhek 5-ös negatív tartalmai általában nem a valóságot, hanem félelmeidet vetítik eléd. Ideje szembenézned a valósággal, hidd el sosem olyan félelmetes, mint amilyennek az elméd lefesti. Ebben a duális világban mindennek létezik egy másik oldala, amely ugyanarról a valóságról mesél. A keresztező egyik pozitív tartalma tehát az “építő veszteség”, mert csak azt kellett elengedned, ami a fejlődésed útjában állt.

A kelyhek 5-ös legfontosabb tanítása az elengedés megtanulása és görcsös ragaszkodásaid felülvizsgálata.

A kelyhek 10-es kinyitja a horizontot, szeretetet, győzelmet, beteljesedést ígér. Támogatókban sem lesz hiány, de vedd komolyan a kelyhek 5-ös jelzéseit is. Nem fenyeget, de helyzetelemzést, analízist, és a bevezetőben említett “Akaratot” kéri tőled.