Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2019. július 8-14., érmék 4

Érmék IV – (Keresztező lap a kelyhek apródja)

2019. július 8-14.

Az igazság szubjektív még akkor is, ha objektívnak igyekeznek beállítani. Az elme hatalma mindent igaznak vél, de a háttérben általában érdek és érvényesülési vágy lappang. Képtelen veszíteni, arra késztet, hogy kövess el mindent a győzelemért, az ellenérveket pedig cáfold meg. Az elmédet tanuld meg használni, de ne mások és ne magad ellen irányítsd! Ha szeretnél “jól látni”, igyekezz gondolat nélkülivé válni. Ha jól haladsz, és sokat gyakorolsz, előbb-utóbb a “való világot” is megláthatod.

Mi várható a héten?

Az érmék sorozat földiessége és a rák állatövi jegyének vizes jellege befogadó energiákat működtet. Az égbolt rák Holdja mellé a két lap a Szaturnuszt és a Vénuszt adja.

Az érmék 4-es stabilizál, bár a 4-es számmisztikája lassú változást is jelent akkor, ha életedet tudatosan irányítod, és nem a mások véleménye vagy a megszólástól való félelem dominál. A lap jól mutatja az elakadásokat. A fejtetőn lévő érmék a gondolati rugalmatlanságot, a szív előtt lévő az érzelmektől való félelmeket, az alsó kettő a mindennapi élet ingatagságát jelképezi.

A keresztező kelyhek apródja szintén lassít (minden apród földies is), fiatalos energiái kellemesek, de nem mindig megfontoltak. Érzelmeket hoz a mindennapjaidba, bár fegyelmedet elaltathatja, mert jelentésében a naivitás is benne foglaltatik.

Az érmék 4-es makacssága sosem jön jól, merevíti gondolataidat, akár ragaszkodhatsz kudarcra ítélt helyzethez is. Extrém esetben lehet kényszeres, lehet fukar, zsugori. Pozitív oldala a biztonságra törekvés, amely segíthet családi, munkahelyi problémáknál. A mindenáron irányítás szintén idetartozik, de csak akkor segít, ha tényleg jól látsz a pályán, és el tudod hárítani a hibákat.

A kelyhek apród keresztezése feloldhat veszekedéseket úgy, hogy megérted a másikat, szívvel tudsz azonosulni vele. Fiatalos lendülete hátrányokkal járhat, ha meggondolatlanul akarsz cselekedni. Tapasztalatokkal gazdagít, érzékennyé tesz másokkal kapcsolatban, könnyen “átlátsz a szitán”.

Figyelj a környezetedre, hallgasd meg a drukkerek tanácsait, de tudd, hogy kik segítenek és kik akarnak rosszat!