Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2019. június 10-16., kardok 8

Kardok VIII – (Keresztező lap az érmék apródja)

2019. június 10-16.

Nem fogunk unatkozni a héten. A jelen pillanat megélésére lenne szükség ahhoz, hogy elfogadhass mindent úgy, ahogy van. Persze rávágod egyből, hogy nem vagyok bolond, élem az életem. Fontos tudnod, hogy a világ nem csak látható formák összessége, hanem azon túli mögöttes tartalmak hatása, az állandó kozmikus háttérzene. A pillanat varázsa nem az elme értelmezése, több annál, ráeszmélés a “van”-ra, hagyni mindent megtörténni, elfogadni a jelent. Igazán spiritualitásról ezek megélésétől kezdve beszélhetünk.

Mi várható a héten?

A kardok 8-as Szaturnusz párhuzama, sorsszerűen átvizsgálja haladásod, amit jelen esetben a nagy többségnél nem igazán tart kielégítőnek. Azt találja, hogy nem élsz igazán, félreértesz helyzeteket, azt hiszed, hogy akadályoztatva vagy, pedig csak a korlátaid gátolnak a cselekvésben. Most nem könnyű a tranzit bolygók helyzete az égbolton, de ne hidd, hogy kiszolgáltatott vagy.

A 8-as páros szám lévén az érzelmek csúcsa. A kardok sorozat levegő elem megfeleltetése gondolatiságot visz jelentésébe, csökkenti mágikusságát. Még így is képes teremteni, új ismereteket szerezni, reménysugarat vinni a hétbe.

Az érmék apródja bizakodásra ad okot, gondolhatsz munkahelyi előmenetelre vagy általánosságban értékteremtésre. Az apródok mindig hordoznak stabilitást függetlenül attól, melyik sorozathoz tartoznak. Lehetőséget adnak a kezedbe, nagy valószínűséggel sikerre vezetnek próbálkozásaid. Jól lát a világban, lehetővé teszi belső boldogságod megtalálását.

A főlap hatása természetesen erősebb, négyes házzal való kapcsolata családdal kapcsolatos feladatokat ígér. Lehet nézeteltérés szüleiddel, de főleg az anyával kapcsolatos problémákra utal. Magányra is mutathat, amelynek oka az, hogy túlzottan bezárkóztál.

Szerencsére a keresztező érmék apródja csökkenti a hatásokat, és élhetővé teszi az elkövetkező hetet. Történjen bármi, ha képes vagy a bevezetésben tárgyalt jelen pillanat fontosságát megérteni és kedvezően reagálni, fontos tanulságokkal erősödhetsz.