Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2019. június 24-30., érmék 5

Érmék V – (Keresztező lap az érmék apródja)

2019. június 24-30.

A rák első dekádjában lehet dolgod sok mindennel, így a múltaddal, elkövetett “hibákkal”, anyasággal, szeretettel, változékonysággal. A lapok a képlethez adják még a Szaturnuszt, a Vénuszt és az Uránuszt.

Mi várható a héten?

A Hold uralma most főleg a pénzzel kapcsolatos viszonyodra tesz érzékennyé, hisz az érmék 5-ös fókuszba állítja a pénzt és a vele kapcsolatos valódi problémáidat. Gerjeszthet valótlan félelmeket, de ezek hátterében mindig a múlt nehéz helyzeteire történt reagálások, döntések állnak. Nem jelez indokolatlanságot, csak sorshelyzetek elnagyolását, amelyben nem fejlődtél, pedig kellett volna. Ez is visszakérdezés, amely annyira jellemző a Szaturnuszra.

Érdemes vigyáznod, mert mindkét lap az érmék sorozathoz tartozik, földies jellegű, tehát könnyen anyagiassá tehet téged! Ha mindig az anyagi oldalt figyeled, felborul az adás-kapás egyensúlya, érdekemberré válhatsz. Ne lesd a hasznod, ugyanis könnyen kötődhetsz az értékeidhez, a fejlődésed pedig így elmarad!

Az érmék apródja motiválttá tesz. Észreveszed lehetőségeidet, szeretnél eredményes lenni életed összes sorsterületén. Az apródok mindig tartalmaznak passzivitást, vagyis hiába látsz jól a az értékek világában, nem mozdulsz magadtól, várod a külső segítséget. Pedig hidd el, vannak lehetőségeid, csak el kéne kezdeni valamit, meg kéne valamit ugrani és hinni a jó kilátásokban!

Az érmék 5-ös mutathat átmeneti elakadást, a keresztező érmék apródja viszont elérhető értékekkel motivál.

Arra kér, csinálj valamit, a pesszimista álláspont nem vezet sehová, ha nem megy egyedül, akkor kérj segítséget. Nem biztos, hogy valós akadályok torlaszolják el az utadat, lehet, hogy csak képzelődsz. Mégis úgy gondolom, érdemes odafigyelni a jelekre, jelzésekre, mert ami a Szaturnusszal analóg az általában fontos és sorsszerű.

Lehetnek feszültségek munkahelyeden, otthonodban, pénzügyi helyzetedben, de az érmék apródja átlendít a félelmeken, bizonytalanságokon. Sokszor csak eltúlzott helyzetekről van szó, ahol fenyegetettséget érzel, pedig csak a sors próbál ki. Ha átmész a vizsgán, megint teljesítettél valamit, felléphetsz a következő lépcsőfokra!