Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2019. június 3-9., kelyhek 10

Kelyhek X – (Keresztező lap a kelyhek VIII)

2019. június 3-9.

Az ikrek időszakban fontos az elmélyedés és az állásfoglalás kérdésköre. Egyéni sorsok vannak, de a társadalom mindig a közösség, a nyáj témáját erőlteti. Ezzel sincs semmi baj, csak legyél tisztában a buktatókkal. Ha állandóan másra figyelsz, a média híreivel foglalkozol, akkor az önmagadban való elmélyedés, és az ebből adódó megértés marad el. Nem leszel képes a változtatásra. Ha nem ismered magad, a külvilágot is csak illúzióként észleled, így állásfoglalásod sem fedi a “valóságot”.

Mi várható a héten?

Az ikrek 2. dekádjában (mérleg) a Merkúr mellett a Vénusz kapott vezető szerepet. Az ikrek szülöttek jó szellemi képességeikről és nem szenvedélyükről híresek, de a 2. dekádba a Vénusz szeretetet és finomságot csempész. Mindkét lap a kelyhek sorozat (víz elem) érzelmességét képviseli, és a Holdat erősíti, így a szív irányába tolják az elkövetkező időszakot.

A kelyhek 10-es a Hold mellett a Jupiternek is analógiája, bölcs hozzáállással védelmez a mindennapokban. Békés hangulata képessé tesz az élet élvezetére. Sok jó jelentés társul még a laphoz, így a derű, nyugalom, boldogság. Az újszerűség, sőt a hagyományok tisztelete is hozzá tartozik tartalmaihoz.

Számmisztika szerint az 1-es és a 8-as képviselteti magát. Az 1-es 10-esként a tökéletesség céljával segít neked a megvalósításban, amely küzdelmeket sem nélkülöz.

A kelyhek 8-as számmisztikája az erőfeszítések általi fejlődésedet szimbolizálja. Bár a 8-as többnyire pozitív változásokra utal, a kelyhek 8-as Szaturnusszal való párhuzama (a Hold mellett) inkább a beletörődést helyezi előtérbe.

A megválni valamitől problematikája nehéz szituációkat hozhat eléd. Lehet munkahely elhagyása, elválás valakitől, de lehet valaminek az elengedése, feladása. Keresztező lapként nem képes a kelyhek 10-est megváltoztatni, de módosíthatja jelentését. Ilyen például, amikor új kalandba bonyolódsz, de még nem szabadultál meg az előző terheitől, vagy új üzleti kapcsolat kecsegtet, de még függsz a régitől.

A kelyhek 8-as mindenbe beletörődése eltörpül a kelyhek 10-es életigenlése, elégedettsége és szeretetre való képessége mögött. Ezekkel felvértezve elfogadod életedet rossz és jó tartalmaival együtt.