Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2019. május 6-12., botok 2

Botok II – (Keresztező lap a kelyhek III)

2019. május 6-12.

A következő héten a bika 2. és 3. dekádjában a Vénusz mellett szót kér a Merkúr és a Szaturnusz. Érintett lesz a szívünk, az értelmünk, és sorsunkat is éljük. Már tudod, a Szaturnusz mindig átvizsgál, csak akkor emeli fel a zöld tárcsát, ha kifogástalanul teljesítetted feladataidat. A lapok bolygói a Mars, a Vénusz. A Mars kevésbé tudja erőit használni egy Vénusz uralmi időszakban, ezért az energiák helyét a gondolkodás és a kedvező megoldások lehetősége veszi át.

Mi várható a héten?

A botok 2-es figyel a jövőre, van aktivitása, bár egyelőre kedvetlen. Több energiára lenne szükséged, sőt a 2-es számmisztikája kétségekre is utal. A botok sorozat a tűz jelképe, mégsem érzed magad elég motiváltnak. Asztrológiai megfelelője a Mars, amely tüzes bolygó, de a mérleg jegye színezi. Tűz és a mérleg levegőssége, égető döntéseket hoz eléd. Többnyire bele sem fognál a mérlegelésbe, semlegességbe menekülnél, de a keresztező kelyhek 3-as jókedve, öröme kirángat téged az egykedvűségből.

A kelyhek 3-as hálássá tesz mindenért, már nem látod sötéten a főlap által félelmetesnek ítélt jövőt. Életkedvet kapsz, Vénusz analógiája boldog perceket szór hétköznapjaidba. Akkor kerül a lap felszínre, ha stabilak érzéseid, és nem várhatók kilengések. Ígéri kapcsolatod fejlődését, vagy újrarendezi, fejleszti azt. 

A keresztező szembe megy a botok 2-essel, megváltoztatni ugyan nem tudja, de szépen tompítja negatív tartalmait. Véleményeid megvilágítja, félelmeidet redukálja, segíti a tisztánlátást, ezáltal kikényszerítheti a döntéseket ebben az érzelmileg és szellemileg stagnáló időszakban.

A botok sorozat tüzes ugyan, de nincs híjával az érzelmeknek, így a szerelem érzését szintén ennek a sorozatnak köszönhetjük. Most persze nem szerelmet hoz, de látványosan átváltoznak érzéseid a kelyhek 3-as hatására. Bár a botok sorozat jelképezi a tetteket, a 2-es mint legalacsonyabb számozott kisarkánum nem képes az elindulásra. Számmisztikája inkább a földi jelentést hangsúlyozza, és ez jelen esetben korlátoz, passzivitásával hátráltat.

A kelyhek 3-as számmisztikája képes túllátni, javítani, motivációid mederbe terelik, ezzel irányítást adnak a főlap által jövőbe tekintő figyelmednek, valamint eseményeket indíthatnak el. A kelyhek 3-as békülést sürgethet egy veszekedés után, és képessé tesz téged szívből cselekedni.