Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2019. március 18-24., botok ásza

Botok ásza – (Keresztező lap a kardok X)

2019. március 18-24.

A keresztező lapok vagy segítenek, vagy akadályoznak. Ez elemi minőségüktől, numerológiai jelentésüktől és szimbológiájuktól függ. Ne feledd a keresztező sosem győzheti le a hét lapját. Jelen esetben nehézségeket gördít eléd, de szerencsére hatásfoka csak negyede a botok ászának.

Mi várható a héten?

A botok ásza ellát a héten elegendő energiával (tűz), meleggel, tavasszal, aktivitással. A lap emlékeztet Agni-ra, a hinduizmus tűz istenére (az “orléans-i szűz” is az agni máglyáján vált Szent Johannává). A botok sorozat tüze tisztít, kreatívvá, tettre késszé tesz. Sajnos negatív oldalával is számolnod kell, amely a kitartás hiánya. Analógiát mutat a kos jegyével, így ad kellő erőt az elinduláshoz életed bármely területén.

Az ászok a Napot mutatják, számmisztikájuk az 1-es, amely lelkesedéssel és reménnyel tölt el. A botok ászának bolygó párhuzama még a Mars, energiáidat felfokozza, kockázatvállalást és sokszor türelmetlenséget ad neked. Kapcsolatodban érzelmeket, lobbanékonyságot gerjeszt, lehetnek összeszólalkozások, de végkimenetelük mindig pozitív. Dinamizmusban nem lesz hiány, ha egyedül élsz, a lap kalandot ígér.

A kardok 10-es ellenlábasként lép fel. A kardok sorozat a levegő elemét jelképezi. Jelen esetben az elme, ego árnyékos oldalát, sokszor romboló ténykedését mutatja. A főlap és a keresztező sorozatát nézve áradó elemeket jelképez, így együtt nem okoznak belső feszültséget. Mégis nehéz lesz megélni a mennék, de valami visszahúz érzését. Végre elkezdenél valamit, de a körülötted lévők nem engedik.

Mindezek ellenére cselekvésre biztatlak. Mindkét lap 1-es számmisztikája teremtést mutat. Az egyik a belső tüzet, a másik a szellemiség hatalmát képviseli. Ha sikerül fejlődnöd előbb-utóbb minden teremtésed tudatossá válik. Egy biztos, a törvények nem áthághatók (ne az emberi törvényekre értsd!), minden esetben figyelned kell célod tisztaságát.

A keresztező kardok 10-es csak hátráltatni akar, de nem tehet másként, ugyanis bolygóanalógiája a Mars és a Szaturnusz. Az egyik erőszakosság, a másik a sors visszakérdezése, hogy mindent megtettél-e, amit lehetett. Megnyugtatásként azt tanácsolom, ha vágyaid tiszták, nem önösek, nem sértenek másokat, akkor használd a botok ásza nyújtotta hatalmas kreatív erőt, amely sokszor intuíciódat sem nélkülözi.