Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2019. október 28. – november 3., Uralkodó

Uralkodó  IV – (Keresztező lap a kelyhek apródja)

2019. október 28. – november 3.

Ragadd meg a jelen pillanatot, mert életed mindig a jelenben zajlik. Amit elszalasztasz, soha többé nem tér vissza, mert semmi nem történhet meg kétszer ugyanúgy. A hét lapja arra hívja fel a figyelmedet, hogy az állandó rendszerezés beszűkít téged, a stabilitásra törekvésed a változás rugalmasságát veszi el tőled.

Mi várható a héten

A skorpióban járva a víz és a tűz (vizes jegy tüzes bolygókkal – Mars, Plútó) játéka egyéni fejlettségtől függően hat mindenkire. Általánosságban mondható, hogy belső feszültségekkel terhes hétben járunk, ahol nem bújhatsz ki az elengedés tanulása alól. Lehetsz érzelmileg túlfűtött, de megérinthet a racionálison túli világ is.

Az Uralkodó kedvező hatása, hogy tompítja a feszültségeket, hisz megfeleltetése Nap a bakban, ahol a Nap jó rálátást, a bak stabilitást hoz ebbe a „megfoghatatlan” időszakba.  Képes leszel strukturálni, eligazodni, megérteni.  Nem elhanyagolható az sem, hogy függetlenedhetsz, és uralhatsz olyan helyzeteket, amelyekre eddig nem volt lehetőséged.  A skorpió égbolt gerjeszthet hangulatváltásokat, de ezt most az Uralkodó józansága, kiváló helyzetfelismerése felülírja.

A kelyhek apródja Vénusz párhuzama enyhíti a főlap sokszor jelentkező árnyoldalát, a szabályokhoz való merev ragaszkodást, a kemény fellépési hajlamot. Érzékenységével segíti a gondolati korlátok lebontását. Nem tesz tolakodóvá, észreveteti veled a környezetedben élő, jó szándékú emberek szinte láthatatlan kisugárzását. Mivel minden apród földies is a saját elemisége mellett, jól kijöhetsz életed keményebb szereplőivel.

A heti lapok remekül illeszkednek egymáshoz, nem engedik a másik túlzásait, így könnyen teheted a dolgod, valamint tapasztalatokkal gazdagodhatsz. Nem kell félned az Uralkodó többi negatív kilengésétől sem, amelyek közül a keményebb, ellentmondást nem tűrő fellépés a leggyakoribb.

A 4-es számmisztikája a változásokat hozza. Jó hozzáállással, valamint az Uralkodó segítségével elérheted, hogy ez a változás kedvező legyen. Szilárd szám, de bizalommal viseltetik a világ és a benne történtek iránt. A kelyhek apród csökkenti a 4-es által kiváltott anyagiasságodat, sőt még bizakodóvá is tehet.