Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2019. szeptember 16-22., Remete

Remete IX – (Keresztező lap a kelyhek ásza)

2019. szeptember 16-22.

A hét lapja felveti a kérdést: “jól látsz” az életedben? Ha fizikai szinten gondolkodsz, akkor a szemed érintett. Sajnos nem kecsegtethetlek kedvező válasszal, hisz az állatvilágból rengeteg példa hozható a jobb látószervre. Túl kell látnod az elmén, be kell vonnod vizsgálódásodba a többi tartományt, az “érző lelket és a tudó szellemet”, mert valószínűleg több kell az egyszerű látásnál. Sok függ a jó válaszon, hidd el, a haladáshoz, életben maradáshoz, a mögöttes tartalmak megértéséhez a “látok a terepen” nem elég.

Mi várható a héten?

A szűz 3. dekádjában (bika) a Merkúr mellé a Vénusz érkezik, behozva az érzékelés fontosságát. A két lap a Szaturnuszt és a Jupitert, a múltat és a jövőt ütközteti.

A Remete a Vízöntő Szaturnusszal igyekszik a világot megértetni veled, segít neked az eligazodásban, lépésről-lépésre analizálja helyzetedet. Keresi a megoldást, igyekszik minden tényezőt figyelembe venni, hogy jól láss a pályán! Vizsgáztatja bölcsességedet, függetlenségeddel kapcsolatban elmélkedésre késztet, újra vizsgálatot kér.

A keresztező kelyhek ásza, mint igen masszív szerencselap sokat segít helyzeted megítélésében. Előtérbe hozza az életedben eddig elnyomott érzelmi tartományt, a szív fontosságára, a magnetikusságra, a bevonzásra fókuszál. A Remete nem elég önmagában egy teljes életre, a szellemiség, az értelem mellé szükségeltetik érzelem, öröm, boldogság is. Felveti a hit és bizalom fontosságát, ugyanis a Remete által működtetett értelem kevés a boldoguláshoz.

A lapok színei árulkodnak a tartalomról. A fehér a szellemi érettséget, a sárga a Remete lámpásának világosságát, a kelyhek ásza az aranysárgát (lényeg), a kék a felsőbb csakrák működésének szükségességét, a szürke az egyszerűséget és egy bizonyos határsáv elérését jelképezi. A Remete botja megemelkedett energiára (kundalini) enged következtetni. Mindig önmagadban kell a válaszokat megtalálnod életed nagy kérdéseire. Jelezhet akadályt is, így arra kér, ne kapkodd el a válaszokat.


Természetesen a kelyhek ásza mindig melléd teszi szeretteidet, a segítőket, a szimpatizánsokat. Nyugodtan támaszkodhatsz ebben az időszakban rájuk, mert a kelyhek ásza nem ad helyet a spekulációnak, érdekeknek. Számíthatsz felerősödő érzelmekre, amelyek nem nélkülözik a rálátást sem.