Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2019. szeptember 2-8., kardok királya

Kardok királya – (Keresztező lap az Erő VIII)

2019. szeptember 2-8.

A kardok királya árnyoldala lehet az irigység. Kellemetlen tulajdonság, mert nem segít a haladásban, szellemileg blokkol, leállít, majd betegít. Az irigy emberből kiveszett a szeretet, állandó viszonyításokkal, meg nem értésekkel mérgezi magát. Ő a nagy áldozat, pedig hite szerint neki jár csak minden ami elérhető, megvehető, birtokolható. Az irigy ember lemarad, nem lát ki saját tévképzeteiből, csak az fizikai világ alá és fölérendeltsége érdekli. Számára nincs más érték, így lemarad érzelmi és szellemi téren.

Mi várható a héten?

A szűz 2. dekádjában a Merkúr mellett szerepet kap a Szaturnusz, amely sokszor szigorúan strukturál felelősséget kérve tőled. Mindketten tudatosan munkálkodnak egy fontos cél eléréséért. A lapok a Merkúrt és az oroszlán jegyét aktiválják, a szellemiség és a harmónia fontosságát hangsúlyozva.

A kardok királya egy fontos időszak eljövetelét mutatja, ahol nagy szükséged van az általa jelképezett fontos felismerésekre és magabiztosságra. Az elme erejét használva képes lehetsz eddig sikertelenül végződő tettek végrehajtására. Az elmésség mellett a királyok tüzessége sem hagyható ki, amely érzelmeket gerjesztve eltéríthet a helyes iránytól. A levegő (kardok) és tűz keveréke nem jól használva dühöt generálhat benned.

Az Erő segít szembenézni a valósággal, valamint felelősséget vállalni tetteidért. Igazi belső erőt és kitartást ad. 8-as számmisztikája segít meglátni eddig homályban lévő célokat, és érzelmi tartalmaival vágyakat ébreszt az elindulásra. A kardok királya igazi szellemiség, segít meglátni, terveket kovácsolni, mindent felmérni, analizálni.

Ez a nagy racionalitás magában hordozza a negatív pólust is, amely gyakran érzelmi hidegséghez, rafináltsághoz vezet. Figyelned kell a tiszta kommunikációra, hogy közlésed másokban ne váljon kétértelművé.

Függőségi kapcsolatokban hajlamos lehetsz távolságtartásra, de ez a hozzáállás nem old meg semmit, csak mélyíti az ellentétet. Negatív szituációkban használd az Erő nagyarkánuma által kapott természetes ösztöneidet. Az Erő keresztezése jelentős változás előszele is lehet. Használd emberséged, szereteted és tudásod!