Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2019. szeptember 30. – október 6., kelyhek ásza

Kelyhek ásza – (Keresztező lap a kelyhek III)

2019. szeptember 30. – október 6.

Érzelmekkel telített hét várható, de ne csöpögős, nyálas, túltolt megnyilvánulásokra gondolj. A kelyhek sorozat uralja a hetet, rálátást és megértést visz a mindennapokba. Két azonos lap egy sorozatból, mindig a túlzás, felerősödés veszélyeit hordozza. Csak az érzelmek figyelése gyengíti a rálátást az amúgy világos, egyértelmű helyzetekre. Ha elbillen a mérleg, valahol mindig kevesebb van. A héten ez a kevés az értelem lehet.

Mi várható a héten?

A mérleg 1. és 2. dekádja van fókuszban. Az asztrológia szerint a Vénusz (kapcsolódás, érzelmek, vágyak), a Szaturnusz (fejlődés), az Uránusz (hirtelenség, váratlanság) érdekelt. A kártyák a következő bolygókat favorizálják: Neptunusz (spiritualitás, félreértés), Jupiter (tapasztalás), Nap (harmónia, rálátás), Vénusz (öröm).

A kelyhek ásza harmóniát mutat életed összes területén. Vallásos emberek ezt a kegyelem állapotaként érzékelhetik. Az eddig hideg, árnyas témák, rossz kapcsolódások előjelet váltanak, mert képes leszel ott is mozgatni energiáidat. Arra figyelmeztet, hogy nem mindig elég érzéseid szerint dönteni, fel kell térképezned a valós szituációkat.

A kelyhek 3-as a “közösségi szeretet” fontosságát hirdeti, amikor érzékennyé válsz mások problémáira. A kártya 3 nőalakja csoportot alkot, megmutatva a nőiség együttes erejét, amely mindig észreveszi mások hátrányos helyzetét. Természetesen az egyén fejlődése sem maradhat el, általában új ötletek, tervek születnek. A “bizalom mindenek felett” lehetne a kártya mottója, de igazán a hála lapjának nevezik.

Mindkét lap igen sok pozitív tartalommal bír, nem tűnik úgy, hogy félned kéne a héten. A kelyhek ásza a tarot szerencsekártyája, a befogadás (víz elem) csúcsa. Ha munkahelyi problémáid vannak, nagy valószínűséggel megoldódnak, vagy a semmiből egy másik állást kínálnak neked. Legfőbb kérése, hogy legyél nyitott a világra.

A keresztező árnyoldalát sem hagyhatod figyelmen kívül, amely a túl sok szórakozással szétforgácsolhatja erőidet!