Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2020. augusztus 17-23., érmék 6

Érmék VI – (Keresztező lap az érmék VII)

2020. augusztus 17-23.

Elengedni vagy megtartani. Mindkét irány lehet üdvözítő, de bennük van a megrekedés hátráltató hatása is. A titok a helyes arány megtalálásában rejlik, amely mindenkitől tanulás által megszerzett, fejlett működést kér. Más helyzetekbe, más életfeladatok elvégzésére születtünk, de kell tudnunk különbséget tenni az elherdálás és a gyűjtögetés között.

Mi várható a héten?

Az oroszlán 3. dekádjában (kos) lehet elég energiád tevékenykedni, csak a megfelelő célt kell a fókuszodba helyezni. A keresztező lap tényleg keresztbe húzhatja számításaidat akkor, ha nincs kedved semmihez, sőt még a nyaralás is munkának tűnik.

Alapvetően mindkét lap teszi a dolgát, így sikerrel végezheted te is feladataidat. Az érmék 6-os úgy működtet téged, hogy elvárja az élet anyagi területén a mértékletességet. Értékeidből nyugodtan adhatsz másoknak, marad elég bőven. A lap fókuszában egy gazdag polgár ad pénzt a tőle kérő két embernek. Érdemes elmélkedned azon, vajon eleget adsz a rászorulóknak, kivételezel-e néhányukkal, vársz-e segítséget másoktól? Fontos megtanulnod a mennyiség és minőség közti éles határt, nem adakozhatsz egyfolytában, neked is kell élned valamiből, sőt ha nincs, akkor merj kérni. Nem mindegy, hogy nyereséggel vagy veszteséggel zársz le egy időszakot.

Az érmék 7-es számmisztikája az anyagi világra figyel úgy, hogy közben szellemileg felméri anyagi helyzetedet, meg tudja különböztetni az értékest az értéktelentől. A 7-es fejlett szellemi szám, utalhat álmokra és illúziókra. Elképzelhető, hogy már nem a sikeresség foglalkoztat, hanem a hasznosság. Jelentheti kétségeid felbukkanását, tanácsos ilyenkor kicsit megpihenni, és tisztázni magadban a megtorpanás okát. Hidd el szükséged van haladékra, hogy később kitartóan menetelhess tovább.

Az érmék 7-es segít neked megérezni a változást, ezért az a természetes reakció, ha te is változtatni szeretnél. Várhatóan hosszú még az út előtted, nem árt egy kis felkészítő töltekezés. Lassú növekedésre számíthatsz, ne próbálj gyorsítani, mert csak még jobban lelassulsz.

Az érmék 6-os számmisztikája a Vénusz szerepét erősíti, vagyis a vártnál jobban alakulhatnak dolgaid. Harmonikusan tudsz működni, de dönthetsz arról, hogy kinek akarsz adni és kinek nem. Kérdés lehet a hatalomhoz való hozzáállás is, például alárendeled magad másoknak, vagy igyekszel kikerülni a megfelelések fogságából. Ha “jól” szemléled a kártyát, akkor alapvető tanulsága az, hogy az ellentétek csak látszólagosak, hiszen megfér egymással jó-rossz és az adok-kapok.