Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2020. augusztus 24-30., Főpap

Főpap V – (Keresztező lap a botok X)

2020. augusztus 24-30.

A Főpap az egyik legtöbbet megjelenő lap. Legfontosabb témái a hit, a fejlesztés, a bizalom és a bekeretezés. Szereti a kereteket, mert fizikai (anyagelvű) világunkban csak a szigorú rendszerezés ad stabil tanítást a világról! A hit önmagában kevés, szükséges hozzá a bizalom, az elindulás és egy kiválasztott cél. Persze a cél csak akkor “jó”, ha előrevisz, és egy állandóan fenntartott figyelem segítségével haladunk. Kell hozzá üzemanyag is, amely az óhajtás és a vágy. A vágy vagy az érzés legyen mindig tiszta, hogy a célban ne lelkiismeret-furdalás kínozzon. Az elért cél után mindig egy újabb következik, így már érthető, hogy nem a cél elérése, hanem a hozzávezető út élvezete és tanulságai a fontosak.

Mi várható a héten?

A Főpap előtt heverő két kulcs a fizikai és asztrális dimenziót, a kezében lévő hármas kereszt pedig a mentális dimenziót nyitja. Tanítványai figyelnek szavára, ahogy neked is kéne a belső hangodra. A külvilágra fókuszálás elakaszt, mert a hírözön közepette már azt sem tudod, melyik teljesen igaz és melyik torzít. Az igazi tudás Benned áll össze, ezt igyekszik veled a Főpap megértetni. A fejlődésed a cél, az hogy meglásd, vagy legalább megérezd elhivatottságodat, tudd ki vagy, és mindent tegyél meg, amit lehet.

Ahogy fent, úgy lent, vagyis amilyen “bentet” hozol létre, azzal találkozhatsz a külvilágban is. Itt arra gondolj, hogy amit érzel, az kivetül úgy, ahogy mi is érezzük mások “jó vagy rossz” kisugárzását.

A botok 10-es tűzenergiái elapadtak, ez azt jelenti, hogy a héten ne a cselekvésé legyen a főszerep. Lehet, hogy nem kellő figyelemmel mértél fel egy helyzetet, de lehet más zárlat is. A 10-eseket a Plútó uralja, ez a bolygó elvisz minden feleslegeset, de cserébe hoz valami újat, jobbat a régi helyett. A lap Szaturnusz megfeleltetése ráirányítja fókuszodat az okra, ami miatt nem haladsz, és arra kér tegyél meg mindent a korrigálás érdekében. Okozhat stresszt, sziszifuszi bíbelődést, félelmet egy vizsgától, vagy akár egy állásinterjútól. Valószínűleg túlterhelted magad és nem látsz kellő megoldásokat.

A botok 10-es kedvező arcát (fura, de ilyenkor is árnyoldalnak hívjuk) mutathatja, ha tényleg Főpapként, hittel-bizalommal teszed a dolgod. Ez a pozitív oldal lehet az, hogy tudjuk, már mindent megtettünk a jobbítás érdekében, elég csak várnunk a megvalósulást. Szintén segítséget kaphatunk a kötöttségeinktől való megszabadulásra.

A Főpap segíti mentális fejlődésedet, tanulásra ösztönöz, és megtanítja neked, hogy az objektivitáson túl is van világ! A Főpap tehet téged körülményessé, túl precízzé, szabálytisztelővé, de kívánom, hogy ezeknél sose legyen nagyobb elakadásod. Most könnyen megtalálhatod a kulcsokat, és helyre tehetsz életedben minden elakadást!