Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2020. augusztus 3-9., Csillag

Csillag XVII – (Keresztező lap az érmék királya)


2020. augusztus 3-9.


Fontos a kommunikáció, de el kell döntened, milyen fejlettséggel akarsz másokhoz szólni. Ehhez szükséges a hallgatóság feltérképezése, amely többnyire csak megérzések útján lehetséges. Legyél egyszerű, rövid, világos, főleg akkor, ha szeretnéd, hogy minél több emberhez jusson el a mondandód. Szűk körben sziporkázhatsz, mert az ott lévők haladni szeretnének tanulmányaikban, azért követnek téged. De vigyázz, ha ellentmondasz már nem fogsz nekik megfelelni, sőt ellened is fordulhatnak! Családi körben is ajánlom az egyszerű egyenes beszédet, ne bántsuk a körülöttünk lévőket se szóval, se tettel, hogy végre egy új, régóta vágyott világra ébredhessünk!


Mi várható a héten?


A Csillag nagyarkánuma a tiszta szeretet, és az eredetünkre való emlékezés lapja. Persze lehet “jól-rosszul” emlékezni, amelyet az határoz meg, meddig szeretnénk visszafejteni származásunk történetét. (Szívből ajánlom Golenya Ágnes “Kék” vér című  trilógiáját gondos tanulmányozásra.) A kártyán látható nagy csillag a Szíriusz, a körülötte lévő hét kisebb pedig a Napunk körül keringő, klasszikus, hét bolygó a Szaturnuszig bezárólag. 17-es számmisztikája anyagi teremtést, a tudat magasságait, összevonva (1+7=8) fejlett érzelmeket jelent. Feladatod lesz a héten a szeretetre, valamint a harmóniára való törekvés.


Az anyagi és más értékek fontosságát a keresztező érmék királya generálja. Hatására mindenből a legjobbat akarod kihozni. Figyelned kell az oroszlán időszak esetleges túlzásaira, hisz a Csillag által áramoltatott szeretet nem függhet egy király uralmától, erejétől és biztonságra vágyásától! Az érmék királyának hatására teszed a dolgod, de igyekszel mindenből kicsit többet szerezni a szükségesnél.


A Csillag tehet kissé naivvá, hajlamos leszel mindenkit többre értékelni. Szeretnél a héten tisztábban szeretni, persze úgy lenne felemelő, ha te is visszakapnád másoktól. A múlt érzelmi sérülései most begyógyulhatnak, eljött az idő a feldolgozásukra. Figyelned kell majd az adni és kapni örök egyensúlyára! A szőke (tisztaság), női alak lába a “teremtő ősvízbe” ér, ahol az elme csapdái kisülnek, és teret engednek az elsődlegességet élvező, mágneses szív vonzásának.


A érmék királya föld jellege képes anyagi szintre konvertálni ezeket az ősi értékeket, hisz királyi tüze meg tudja oldani a hét feladatait, amelyet a Csillag szállít a szeretet, az őseredet, az egyensúlyozás és a tisztaság köntösében.