Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2020. december 28. – 2021. január 3., botok 5

Botok V – (Keresztező lap a Torony XVI)

2020. december 28. – 2021. január 3.

Mit jelent szabadnak lenni? A természet részeként az egészben egységben lenni. Nem kiválni, mert a kiváló ember kívül reked. A szabad ember nem a külsőt figyeli, belső központjában marad, így éri el a belső harmóniát, amely nélkülözhetetlen az állandó “jó” közérzethez és tenni akaráshoz. Mindent szabadságában szemlél, megengedő másokhoz úgy, hogy közben tisztában van az univerzális Morállal. 

Mi várható a héten?

A bak első és második dekádja osztozik a héten, vagyis a Szaturnusz mellett a Vénusz jut szerephez. A 2. dekád a bakban bika terület, ezért tud vénuszi energiaként hatni ebben az időszakban. A Vénusz sokat enyhít a fegyelmező Szaturnuszon, és a harcias Marson. A Mars a botok 5-ös asztrológiai megfeleltetése, amely most már 2. hete elnököl. A héten a botok 5-ös főleg szeretetet és vágyat hoz életedbe a bika terület témáiban.

A keresztező Torony az én olvasatomban az egyik legnagyobb segítség életünkben. 7-es (1+6) számmisztikája hirdeti a határokhoz való eljutást, ahol fejlettségedtől függően lépni, változtatni, olykor ugrani kell, hogy egy régóta vágyott állapot bekövetkezzék. Az összeomlás, leomlás nem veszteséget jelent, hisz minden képességed megmarad, már nem a nulláról építkezel tovább. Mikor úgy tűnik, hogy elvesztettél valamit, igazából épp szabaddá váltál, egy teremtett, természeti lénnyé.

A botok 5-ös jelezheti a jelen küzdelmeit, de inkább nevezném készenléti állapotnak. A botok 5-ös így védheti ki a Torony által fémjelzett, nem várt eseményeket. A héten hajlamos lehetsz túlzásokra, így a sötéten látásra vagy az apró, balszerencsés történések felnagyítására. Emelt szinten tisztaságot jelent törekvéseidben, emberi viszonyaidban.

A Torony szól az ember kettős természetéről, hisz általa árnyrészeddel is kapcsolatba kerülsz, de most már egységben (fény és árnyék) láthatod önmagad. Sokszor van úgy, hogy ami rombolásnak tűnt, nem volt más csak a saját korlátaidtól való megszabadulás. A Torony legnagyobb erénye, hogy felszínre hozza szunnyadó lehetőségeidet. A Torony másik bolygó-megfeleltetése az Uránusz, amely a váratlanság eszközével kényszeríti ki belőled a haladás létfontosságú cselekvéseit. A Torony megtanít alkalmazkodni! Tehát fölösleges begubózni, falak mögé vonulni, mert úgyis megtörténik az aminek kell, hidd el minden óvintézkedés fölösleges.

A héten mindkét lap a szabaddá válás útját egyengeti, engedd őket segíteni!