Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2020. február 17-23., kelyhek 2

Kelyhek II – (Keresztező lap a botok IX)

2020. február 17-23.

Nyugalom nélkül nincs regenerálódás, nincs alvás, kimerültté válsz, energiáidat újra fel kell tölteni. Örökös harcban, vég nélküli munkában csak sérülni lehet, de sajnos életünkben egyre jobban állandósul a stressz. Persze te is tehetsz erről, hiszen kevés szabadidődben az összes elképzelhető csatornán engeded magadhoz a “jobbnál jobb” híreket, és csodálkozol azon, hogy estére már semmihez sincs erőd. Nem gondolom, hogy a sokszor pletyka szintű rémhírek fontosabbak az életed aktuális eseményeinél. Felelősséggel magadnak és a szeretteidnek tartozol. Természetesen, ha tudsz segíts, de semmi ne akadályozza a fejlődésedet. Feladattal jöttünk, ne higgyünk minden káprázatnak!

Mi várható a héten?

Mindkét lap szól nyugalomról és töltekezésről. A hét közepén beköszön a halak jegye, amely érzékenységedet növeli. A kelyhek 2-es kibékülést vagy egymásra találást mutat, a képen is jól látszik a két alak szeretettel teli közeledése. A halak változó jegyében ezek az érzések egészen szívedig hatolnak. A képen felül lévő szárnyas oroszlán védelmet és békekötést szimbolizál.

A 2-es numerológiája a dualitást mutatja, vagyis szól a kettősségről, de itt a két fél (nő és férfi) teljesen egyenrangú. Ez egy korábbi állapot, még nincs hasadás, nincs tudatosan torzított férfi uralom. A képen még egy ideális, védett kapcsolatot látunk, amely egy vágyott irányt mutat neked. A 2-esek a Hold hatása alatt állnak, ezért érzed néha bizonytalannak kapcsolataid tartósságát.

A kelyhek 2-es mutatja társadat, családod szereplőit, barátaidat. Az igazi együttműködés akkor válik gyümölcsözővé, ha felül tudsz kerekedni a halak időszakot jellemző kétségeiden és bizalmatlanságon. Szerencsére a keresztező botok 9-es egyik, szinte legfontosabb jelentése a töltekezéssel összekötött várakozás.

A botok 9-es egy zártságot mutató lap. A kártyán látható alak introvertáltságot sejtető személyisége nem mindig látja a valóságot, bekötött feje harcos múltra utal. Szaturnusz megfeleltetése (vízöntő) inkább a hét elején érezteti veled hatását, amely rossz hangulatban vagy túlzott befelé fordulásban nyilvánulhat meg. Észre kéne venned, hogy a félelmeid nem jogosak, valószínűleg eltúlzod őket. A halak időszak Jupiter uralma a hét második felében szintén nagyíthat képzeteiden, de a főlap kedvező energiái ezeket tompítják.

A botok 9-es pozitív oldalai sokat segíthetnek. Ezek a felkészültség, az edzettség, a minden áron kitartás és az önvédelem. A kelyhek 2-essel karöltve érdekes időszakot mutatnak. Kellően odafigyelve, magadra és másokra is koncentrálva igyekezz békülni, kapcsolódásaidat helyre tenni, jó munkatársi viszonyt kialakítani. Törekedhetsz harmóniára, amelynek megvalósítását a keresztező 9-es számmisztikája is ígéri, mert égi számként főleg a teremtésről szól.