Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2020. január 13-19., kelyhek 9

Kelyhek IX – (Keresztező lap a kelyhek VII)

2020. január 13-19.

A szeretet csontig rágott téma, mégis tévedsz, ha azt hiszed, fölösleges róla beszélni. A szeretet olyan mint az élet, vagyis örök. Jellemzője az állandó növekedés, bár néha úgy tűnik, egyeseknél nincs fejlődés. Ez csak látszólagos állapot, elakadás van a háttérben, de mire megszűnik, mi már el is felejtettük az illetőt, lecseréltük. Megítéltük, és nem tartottuk fontosnak, hogy tovább szeressük őt. Meg vagyunk győződve az igazunkról, pedig csak nem figyeltünk rá. A szeretetünk önző volt. A héten a Szaturnusz mellett a Merkúr jelenik meg (szűz 3. dekád), tehát zsigerből sem akarunk az “unalmas” érzelmekkel foglalkozni. A lapok 9-es és 7-es számmisztikája a mentális tartományba esik, de szerencsére mindketten a kelyhek sorozat érzékenységét reprezentálják.

Mi várható a héten?

A kelyhek 9-es – a Hold megfeleltetése – érzékenységet, valamint bizonytalanságot rejthet magában. Mivel bikában álló Holdat mutat, ezért nagyobb figyelemmel kíséred értékeidet, igyekszel mindent rendben tartani, sőt további felhalmozás is elképzelhető. Viszont ha már van valamid, akkor meg akarod tartani, és gondoskodsz a biztonságról is. Itt értheted meg a túlzott gyűjtögetés negatív mellékhatásait (biztosítás, riasztók), amelyek közül a féltés a legjellemzőbb. Mindenki tudja már, hogy a félelem csak a szeretet ellenében tud növekedni, hiszen a szeretet megnyilvánuló energiáit használja.

A kelyhek 9-es segít neked az időt jól kihasználni. Ezalatt nem aktív cselekvést kell értened, inkább igyekezz belsődre koncentrálni! A 9-es szellemi energiái segítenek jól látni, jól megérteni. Mindig fókuszon tart, miközben maximális teljesítményre késztet. A kelyhek sorozat a megérzéseket, a ráhangolódásodat erősíti. Jelenthet elakadást abban az esetben, ha csak párkapcsolatodra vagy más kapcsolódásaidra fordítasz figyelmet.

A kelyhek 7-es mindig választási lehetőségeket ad neked. Te döntesz, merre indulsz! A választás többnyire számodra fontos életterületeket állít egymással szembe. Ilyen lehet például a karrier adta sikerek és a boldog családi élet döntéshelyzete. Mivel mindkettő nagy energia-ráfordítással működik, ezért ritkán oldhatók meg egyszerre egy időben. A választás mindig törvényszerű, a rossz választás is kedvezőbb, mint a “nem tudom eldönteni” patthelyzete.

A kelyhek 7-es Neptunusz megfeleltetése óvatosságra int. Nem biztos, hogy a valóságot látod! Viszont minden 7-es által szerzett tudás és ismeret tartós, hisz bölcsességedet növeli, hozzáállásodat fejleszti. Jelenthet még álommunkát, amikor igyekszel alapvető céljaidat az álmodás nyújtotta lehetőségekre, technikákra is kiterjeszteni. A tudatos álmodás nem könnyű, de tanulható!