Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2020. január 27. – február 2., Szerencsekerék

Szerencsekerék X – (Keresztező lap a botok VI)

2020. január 27. – február 2.

A sors jól hangzó meghatározottsága sokakban kelt félelmet. A spirituális tanítások beszélnek előre eldöntött életekről, de szólnak a szabad akaratról is. Keleten a karma jelent hasonlót, de ott az ok-okozat függésében vizsgálódnak, és a szabad döntés kevésbé fontos. Ezt a kérdést hagyjuk szabadon, mindenki alkalmazza úgy, ahogy neki jól esik. A Szaturnusz uralma a héten mindenképpen megéri a vizsgálódást a sors és a karma kérdéseiben.

Mi várható a héten?

A hét a vízöntő első (Szaturnusz, Uránusz) és 2. dekádján (Merkúr) osztozik. A Szaturnusz a bak jegyében járva nem enged lazítani, figyeli, mit hoztál ki eddigi sorsfeladataidból. Nem büntet, de biztosan nem enged tovább, amíg meg nem oldasz egy feladatot. (Vannak, akik a feladatot állandóan problémaként emlegetik). A Merkúr felelős a kommunikációd minőségéért, főleg az érthetőséget és a tisztaságot tekintve.

A Szerencsekerék Szaturnusz megfeleltetése nem old a feszültségen, hatására állandó késztetést érzel a belső átalakulásra. Persze ez nem ilyen egyszerű, hiszen az idő szerepe is erősödik mindennapjaidban. Ezek ellenére a Szerencsekerék általában célravezető, jó megoldásokat kínál neked, ha megfelelően tudatos maradsz (Merkúr). A félelem nem megoldás, mert megakaszt!

“Szerencsére” a keresztező botok 6-os ad neked elég energiát a főlap által gerjesztett változtatási kényszerre. Győzelemre vezet, sőt még jutalomra is számíthatsz. Asztrológiai megfeleltetése a Jupiter, így szóba kerül a spiritualitás, az apa és a Szaturnuszhoz hasonlóan az idő témája.

A 10-számmisztikája olyan küzdelmet hoz mindennapjaidba, amelyet egy nemes cél érdekében vállalsz. A 10-es önmagát generálhatja, cél után újabb cél következhet.

A keresztező lap botok (tűz elem) minősége gondoskodik megfelelő erőállapotodról és az energiákról. A botok 6-os azt mutatja, hogy jó úton jársz. Tartsd továbbra is az irányt, igyekezz a feladataidat mielőbb megoldani! Halogató magatartásod a főlap árnyoldalait hívja elő! A 6-os számmisztikája érzelmeket gerjeszt, amelyekkel tudod befolyásolni tetteid kimenetelét, valamint megvalósíthatod vágyaidat.

A Szaturnusz és a Jupiter sorsbolygók az egyéni képletedben, mindketten meghatározzák a történéseket. Én azt mondom, sors ide vagy oda, csinálj mindent tudatosan és “jó érzékkel”!