Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2020. március 2-8., Világ

Világ XXI – (Keresztező lap a Mágus I)

2020. március 2-8.

A Világ a tökéletesség lapja! Ezúttal a keresztező Mágus lapját teszem ki, mert a Facebook szabályzata tiltja a Világ kártyáján látható alak lenge és kissé hiányos öltözéke miatti megjelenést. Természetesen a leírásban a fő hely a Világé marad. A tökéletességről még annyit, hogy nem egyezik meg a tökéletesíteni szavunkkal, hisz ott azt gondoljuk magunkról, nem vagyunk elég jók másoknak, ezért változtatni kívánunk sorsszerű öltözékünkön. Megnyugtatlak, minden úgy jó ahogy van, a tested tökéletes a végrehajtandó feladatok megoldására, mert az anyag is az univerzális rend része. Megfelelni meg csak magadnak akarjál!

Mi várható a héten?

Két nagyarkánummal fémjelzett hét (extra special week) mindig felerősíti az adott időszak jelentőségét! A Világ (a Tarot utolsó nagyarkánuma) a megérkezés lapja. Eljutottunk A-ból B-be. Értelmezhetjük egy téma befejezéseként, de lehet egy életpálya csúcsa is. A halak 2. dekádjában Jupiter uralommal és a Hold árnyalásával tesszük dolgunkat, vagyis foglalkozunk a jövővel úgy, hogy érzékeinket maximum szinten tartjuk. A Világ asztrológiai megfeleltetése Jupiter a halak jegyében, tehát teljes az átfedés az égbolttal! Szokták bőség lapjának is nevezni.

A Mágus keresztezése szerencsés, hisz Nap és Merkúr analógiája a szellemiség jelentőségére hívja fel figyelmedet. A visszafordult Merkúr (retrográd) szintén a tudat és a megértés fontosságáról beszél (bővebben vishakati.hu). Lesz lehetőséged az érzelmi és tudati szint együttes működtetésére. Könnyedén oldhatsz meg eddig nehéznek tűnő problémákat, életed minden szintjén harmóniára számíthatsz. A mágia is képbe kerül, ami edzi akaratodat és képzeletedet, amelyek a megvalósítás alappillérei. Számmisztikája az 1-es, segít a teremtésben, valamint tiszta tudásával mások meggyőzésében.

A Világ 3-as számmisztikája szintén a fizikai dimenzióban való ténykedést segíti, de már szellemi minőségben. Utal mentális képességeid növekedésére, jó kommunikációs készségre, vagy egy olyan időszakra, mikor a beszéd ereje hozza meg az igazi sikert. Lehet, hogy sikerül magad mellé állítani olyan embereket, akik eddig nem a te térfeleden játszottak. Erőfeszítéseid meghozzák a sikert. Képes leszel objektív látásra, így könnyen feltérképezheted, hogy milyen irányban tevékenykedj tovább.

A héten mindenképpen számíthatsz sikerekre, akár vállalkozásod, munkád, akár kapcsolataid tekintetében. Mindkét lap képes az együttműködésre. A jó szellemiség, az érett érzelmek, a mágikus képességek a “világ mágusának” kulcsát adhatják a kezedbe.