Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2020. március 23-29., kelyhek X

Kelyhek X – (Keresztező lap a kardok apródja)

2020. március 23-29.

A félelem energiái csak akkor betegítenek, ha túlzóak. Enyhébb formái rávesznek téged a cselekvésre, hajlandóvá válsz tényleg tenni valamit, de előtte logikusan megvizsgálod helyzetedet. (Erről bővebben cikkeink között olvashatsz.) A félelem feltételez egy meg nem értést vagy fél-re értelmezést, így az “egész” hiányában csak részmegoldások születhetnek. A kelyhek 10-es a szeretetet hangsúlyozza, a megoldás lehetőségeit kínálja. A keresztező lapok negatív tartalmai mindig a félelmeket mutatják és nem a valós helyzetet.

Mi várható a héten?

A kos első dekádjában egyeduralkodó a Mars, amúgy helyzete a jelenlegi égbolt kulcsa. A kelyhek 10-es asztrológiai megfelelője a Jupiter és a Hold, amely teljesen szembe megy az égi tartalmakkal! A keresztező kardok apród telitalálat, hisz a Marsot képviseli a 3. házban (analóg az ikrekkel) rossz viszonyban a Merkúrral (mentalitás). A megfejtés bizakodásra adhat okot, mert a keresztező mindig a félelmeket és negatív tartalmainak a világba való kivetülését reprezentálja.

A főlap jelentése szerint harmóniát, boldogságot, biztonságot, boldog jövőt hoz mindenki életébe. Ez a kijelentés nem tűnik helytállónak, ugyanis a jelen helyzet inkább a kardok apródjára emlékeztet. Furcsa képlet! Megkaphatnánk a pozitív tartalmakat, ha nemcsak a problémákkal, kilátástalansággal, elégedetlenséggel foglalkoznánk, és nem ítélkeznénk reggeltől estig. Elmaradt tettek kollektív karmájaként éljük most az illúziót a csodás valóság helyett, amelyet a kelyhek 10-es hozhatna el nekünk!

A kelyhek 10-es örömöt hordoz, amely a közeledben van! Számmisztikája az  1-es teremteni akar, de a jelen félelmek vakká tesznek mindenkit. Nem jössz rá, hogy csak a kezedet kéne kinyújtani, tisztán látva észrevenni a kelyhekben rejlő “szeretet minőséget”. A kártyán lévő emberpár az égre rajzolt szivárványban saját jövőjét szemléli, bízik a belső boldogságban (kívül ne keresd, mert ott nincs!). A kártya legfontosabb tanítása az, hogy ki kell tartani vágyaink mellett a legnehezebb időszakban is!

A kardok apródja keresztez ugyan, de inkább ő színezi meg napjainkat. Sok kellemetlenséget hozhat, provokálhat, összezavarhatja gondolataidat. Már sokszor nem a valóságot látod, csak az elméd vásznán futó jeleneteket. Az apródok föld jellege miatt elhúzódó eseményekre számíthatsz. Az apródok rejtett tartalma az is, amikor még minden lehetséges, a jövőnk még nem előre meghatározott (választhatunk!)!

Ha tényleg elhiszed, hogy választhatsz, akkor ne a rettegést, ne az illúziót, hanem a jelen mögött meghúzódó valóságot vedd észre. Nekem sikerült megértenem a figyelmeztetést, amelyet a bevezetőben említett cikkemben már a húzás előtt megírtam. Vagyis tedd e dolgod, tégy a közért, tartsd be a helyzet által előírtakat, a félelem és a rettegés nem a járható út! Ne felejtsd el, a valóság nem más, mint a szeretet állandó áramoltatása!