Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2020. szeptember 28. – október 4., kardok 9

Kardok IX – (Keresztező lap a botok II)

2020. szeptember 28. – október 4.

Sokan úgy hiszik, ha betegek, akkor valami rossz történt, megtámadta őket egy kórokozó, vagy túl sok az életükben a stressz, amiről ők nem tehetnek semmit. Sokszor beszélek a hárításról, a lustaságról, a tudás hiányáról. A hárítás azt jelenti, hogy másokat vagy külső körülményeket teszel felelőssé állapotod miatt. Lustaság alatt azt a visszahúzó erőt értem, amely miatt még arra sem vagy hajlandó, hogy tegyél magadért valamit a siránkozáson és az önsajnálaton kívül. A tudás hiánya nagy hátrány, mert késleltet. Elmarad a tisztánlátás, hiányában nem jössz rá arra, hogy minden betegséged oka te magad vagy.

Mi várható a héten?

A kardok 9-es elakadt teremtést feltételez. Könnyedén bekövetkezhetnek a bevezetőben leírt folyamatok, ha állandóan félünk, sőt még az éjszakai regenerálódás sem sikerül a szinte már kényszeres gondolatok miatt. A folytonos sikertelenség egyik oka lehet a hozzá nem értés. A lap megfeleltetése a Szaturnusz, amely bolygó kedden (29-én) direktbe fordul, így újra ereje teljében kérdez, vizsgáztat. A Mars és a Szaturnusz teremtő fényszöget alkot (kvadrát), amely arra kér, igyekezz mielőbb tisztán látni. A megszokott korlátok, sablonok nem vezetnek sehová.

A botok 2-es asztrológiai párhuzama a jelenleg hátráló Mars. Valószínűleg nem energiák begyűjtésével kell foglalkoznod, hiszen ezek két-ségessé váltak. A szeretet energiáinak egyik lap sem kedvez, ezért ezek áramoltatása csak befelé figyelve, saját utadon lehetséges. Ha továbbra is kifele tekintgetsz, nem jutsz egyről a kettőre.

A kardok 9-es aggodalmai homályosak, félsz valakitől, egy ismeretlentől, pedig logikus elméd működtetése elég lenne a tisztánlátáshoz. Szinte kényszerít az illúziók átlátására, ezért teremtő lap még akkor is, ha negatívnak tűnik. Minden teremtés tetteket feltételez, te sem engedheted meg magadnak a problémáid miatti tétlenséget.

A megbánás semmit sem ér, ha nem haladsz, és csak búslakodsz. Ismerd el legalább önmagadnak a hibádat, majd mielőbb menj tovább! Ne rágódj túl sokáig, mert elszalasztod azt a kevés cselekvési energiát, amelyet a botok 2-es nyújthat. A 9-es számmisztikája célokról, tettekről beszél, de árnyoldalként teljes elszigetelődést jelenthet, bár erős szellemisége mindig rejti a megoldást. A 2-esek a Holdat jelképezik, ezért szeszélyesek, változóak, két-ségesek az általuk leírt események, történések, cselekvések végkimenetele. Megjeleníti az érzelmeket, de többnyire túlzó, negatív formában. Általuk szívesen kötődsz a fizikai világhoz, de közben csak kettősségben vagy képes látni, ahol mindig döntened kell!

A kardok 9-es a kilátástalanság mellett mégis jövőorientált, szeretné, ha túljutnál az akadályokon. A botok 2-es szintén a jövőre figyel, arra kér, ne aggályoskodj, hanem mindent érts meg, ne adj fel semmit!