Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2021. április 19-25., kelyhek 5

Kelyhek V – (Keresztező lap a kardok VI)


2021. március 19-25.


A ragaszkodás pozitív szónak tűnik, de most nézzünk bele mélyebben. Igazából meggátolja a haladás, a változtatás energiáit, általa maradsz egyhelyben. Például reggelenként egy berögzült felkelési procedúra ugyanarra a pályára terel, ahol tegnap is jártál, egykedvűvé és unottá tesz, hisz minden pillanat ismerős neki. Ragaszkodni mindenféle anyagi dologhoz tudsz, nem mersz tőlük megszabadulni, mert mindegyikhez köt valamilyen emlék, amely a múlt energiája, így elakadásnak számít. A legnagyobb elakadást az emberekhez való ragaszkodás jelenti, ilyenkor nem tudsz senkitől sem megválni, még azoktól sem akik már nem szolgálják a haladásod, sőt állandóan hátráltatnak. Ebben szoros, családi kötelékek is benne vannak (szülő-gyerek viszony), a tőlük való megszabadulás, csak az igazán fejletteknek sikerül.


Mi várható a héten?


A kelyhek 5-ös elakadt, mert el kellett valakit engedni. Ragaszkodása beteggé teheti, ugyanis rájöhetne, hogy semmilyen változás nem jelenti a világ végét. Biztos hagytad, hogy a dolgok csak úgy történjenek, nem mertél beavatkozni életed folyásába. Az érzéseidre kellett volna hagyatkozni, nem az elvárásaidat és a ragaszkodásodat erősíteni. Lehetsz szomorú, elárvult, amelyet a kártyán látható alak fekete (gyászos) köpenye egyértelműen jelképez.


Az 5-ös számmisztikája nem jelenti a véget, egy olyan érzelmi irányultságot mutat, amellyel illene középpontodba, a szívedbe kerülni. Amikor központban vagy, jól érzed magad, és a valóságot észleled, akkor meglátod az alak mögött álló, teli kelyhek kínálta lehetőségeket, persze ehhez mozdulnod, hátranézned kéne.


A kardok 6-os szeretne veled együttműködni, arra kér, nézd meg az elakadásaid érzelmi okait, és fejlett hozzáállással, logikai szellemiséggel igyekezz alternatív utakat találni a megoldásukra. Sokszor a gyökerekig kell visszamenned az érzelmek feloldozásához, hogy ne történjen veled hasonló soha többé.


A 6-ost érdemes vizsgálni érzelmi hatásokként, amikor én okoztam másnál törést, vagy velem tettek valami meg nem bocsájthatót. A 6-os szám szellemileg is fejlett minőség, de sokszor megjelenik benne a manipulálási hajlam. Előfordulhat, ha nagyon akarsz valamit, akkor nem válogatsz az eszközökben. A 6-osokat a Vénusz uralja, amely az érzelmek megértését hozhatja. Ha káprázattal találkozol, valószínűleg a Neptunusz is érdekelt. A tanult 6-os átlát a szitán, szellemisége már úton van a 9-es felé.


A kardok 6-os jelezhet belső utazást, jó megoldásokat, azt a feloldozást, amelytől képes vagy megindulni az általad kiválasztott úton.


A két lap összegzése irányultságot és jó kooperációt jelenthet. Képesek együtt megoldani szorult helyzeteket. A kelyhek 5-ös által feltett kérdések válaszra találnak, megindul az érzelmi tisztulás folyamata. A kardok 6-os tanulni vágyó szellemiségével, jó megoldókészségével elindítja a haladás energetikáját!