Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2021. április 26. – május 2., botok 10

Botok X – (Keresztező lap a Hold XVIII)


2021. április 26. – május 2.


A megbocsájtás energetikája kettős. Tény, hogy akkor működsz jól, ha mindenkinek megbocsájtasz, de nem kell a másikat egy életen át magaddal cipelned. Tudd elengedni, még akkor is, ha nem igazán akarja. Természetesen lesz, akinél elfelejted a kisiklást, és úgy működtök együtt tovább, mintha mi sem történt volna. A nagy dolog mégis az önmagadnak való megbocsájtás, amely nem annyira könnyű, mint első hallásra tűnik. Az igazi áttörést a teljes elfogadás hozza, amikor soha többé nem hibáztatod magad ugyanazért, megbékélsz a történtekkel, megérted, hogy te így működsz.


Mi várható a héten?


A bikában járva fontossá válnak az értékek, az elindulás, a szépség. Élvezni akarod az életet, amihez anyagi bőség is társul. A botok 10-es mindezt szeretné megadni neked, ezért vállalod túl magad, és ez energiáid kimerüléséhez vezet. Ezt az elakadást a botok 10-es Szaturnusz megfeleltetése okozza.


A botok 10-es túlzott tüze, szintén megállásra kényszerít, mert ilyen mennyiségben a tüzet nem tudod kontrollálni. Ez lehet túlfeszített szellemi vagy kapcsolatod megtartásáért bevetett érzelmi munka. Döntéshelyzetekben arra hívja fel a figyelmedet, hogy ne kapkodj, adj időt magadnak az átlátásra! Az is elképzelhető, hogy hirtelen kell döntened, így minden képességedre szükség lesz a tűz elem visszafogására.


A Hold érzelmi hozzáállást kér tőled rák megfeleltetése okán, de 9-es számmisztikája a megértést sem mellőzheti. Itt kéz a kézben jár szellem és lélek, igencsak vigyáznod kell, hogy ne billenjen a mérleg nyelve egyik irányba sem. Kettős természete (a képen látható két kutya és a két torony jelezte kapu) választási lehetőséget mutat, illene rátalálnod a helyes útra. A képen látható út a középpontból ered, nem más ő, mint az aranykígyó (sár-kán), amely jelzi, hogy a Hold nagyarkánumának központi témája az igaz út megtalálása. Természetesen az út terveket mutathat, ahol jó döntések kellenek a biztos, töretlen haladáshoz. A Hold a legfejlettebb 9-es, általa teremthetsz, bízhatsz és nyugodtan hallgathatsz a belső hangra!


A Hold asztrológiai megfeleltetése a 8. ház és a skorpió jegye. Felhívja figyelmedet a spirituális tanulás fontosságára, de fókuszodba hozza a halál és a szexualitás témakörét. Fontos lesz a héten érzelmeid mélységének megértése, ahol a botok 10-es számmisztikája és tűz elemisége, segít rátalálni egy esetleges megtorpanás okára, amely leggyakrabban a túl sok felelősségvállalás.