Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2021. december 13-19., botok apródja

Botok apródja – (Keresztező lap a kelyhek királya)


2021. december 13-19.


A héten az energiák olyanok, mintha igyekeznének megtalálni az optimális központodat. Közös nevezőre jutni mindig nehéz, különösen akkor, ha egy családban élőkről van szó. A munkahelyi témák sem sokkal könnyebbek, bár ott lehetőség van változtatni, új munkahelyet keresni. Igyekezz kiegyenlíteni, ha kell oltsd ki a rakoncátlan hullámokat, hogy ne billenj ki. Természetesen energiákra szükség van, de irányítani kell őket, hogy a kívánt eredményt kapjad.


Mi várható a héten?


A botok apródja stabilizál, és először önmagában tesz rendet. Ehhez számára a botok és az érmék sorozat, vagyis a tűz és a föld áll rendelkezésre, mert minden apród olyan, mintha érmék lenne, ezért tartozhat a föld is a készletedbe. Összegyűjtötted az energiákat, már csak a kedvező időpontra vársz. A botok tüze és a lapon megjelenített kék háttér a szellemiség fontosságára hívja fel a figyelmedet. Csak akkor érdemes belekezdened valamibe, ha kész ötleteid vannak, képes vagy látni a megvalósulás folyamatát.


A keresztező kelyhek királya szintén két elemiséget működtet, a vizet és a tüzet, mert minden király tüzes is. Rálát az életére, képes a tüzet és a vizet együtt használni fennakadások nélkül. A képen látható király kék ruhája a felsőbb csakrákra utal, a megértést szimbolizálja.


A botok apródjának Nap megfeleltetése segít a rálátásban, egy fejlettebb szintre juthatsz általa. Pozitív változásokra számíthatsz kapcsolódásaidat illetően, párkapcsolatod pedig kifejezetten harmonikussá válhat. Nyilas párhuzama bőséget hozhat, de én inkább belső értékeid növekedésére biztatlak, és nem a külső gazdagság hajszolására. Vitás ügyeid kedvezően alakulnak, persze ide is megértés, megbocsájtás kell.


A kelyhek királyának Nap párhuzama a szemlélődés és az akarat egyensúlyát valósítja meg. Halak megfeleltetése nagy dolgokra tesz téged képessé, megnyithatod a szívedet a tiszta érzékelések felé, mutatva ezzel, hogy az emberi lélek megértésénél semmi sem fontosabb.


Mindkét lap tiszta, valamint logikájuk sem elhanyagolható. Jövőbe tekintenek, nem szeretnék, hogy váratlan helyzetek akadályozzanak a héten. Ez rendjén is van, most egy belső úton jársz, célod a belső egyensúlyod megtalálása, és szereteted maximumon működtetése, hogy újjászületve élvezhesd, ezt a fény megszületéséhez vezető időszakot.