Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2021. február 1-7., kardok királya

Kardok királya – (Keresztező lap az érmék 2)


2021. február 1-7.

Világunkban fontos a “helyes” rálátás, legyen szó bármiről. Ez az a bizonyos nézőpont, amelyről nem felejtkezhetsz meg, ha viszonylag kevés hibafaktorral szeretnéd megoldani feladataidat. Nem elég belsődből nézegetni, bele kell helyezned magad a másik emberbe a megértéshez. Ez nem könnyű feladat, de igyekezz reálisan vizsgálódni és főleg megérezni embertársadat függetlenül attól, szereted-e vagy sem. Ha elmarad a zsigerből működő megítélés, akkor lesz esélyed észrevenni a másikat, és olyannak látni, amilyen valójában.

Mi várható a héten?

A kardok királya tűnhet hidegfejű realistának, de hidd el, segít neked új nézőpontból rálátni életed ügyes-bajos dolgaira. A királyokban mindig van tüzesség, így az elmebajnok, levegős király is felültethet téged az érzelmek hullámaira. Mottója a szellemiség mindenek felett! 

A kardok királya mutathat a környezetedből olyan embereket, akiket nagyra tartasz, de olyanokat is, akik mindent megtesznek, hogy elnyomhassanak téged. Lehetnek főnökök, kemény üzleti partnerek vagy harcos vetélytársak életed bármely területéről. Természetesen ez az erő elsősorban téged jelöl – nemtől függetlenül -, és valószínűvé teszi azt, hogy meg tudsz birkózni bármilyen feladattal. Nem kell félned semmitől, mert a kardok királya magabiztossá és megfontolttá tesz. A siker elengedhetetlen feltétele az előzetes felmérés, a megértés, azután a tervezés. Tervezésben, előrelátásban a főlap verhetetlen.

Az érmék 2-est többnyire a kétségek lapjaként elemzik, de most a kardok király árnyékában inkább pozitív tulajdonságait szeretném neked megmutatni. Általa képessé válsz jól érezni magad még szorongatott helyzetekben is. Megfelelő belelátással, alkalmazkodással észreveheted az elbújtatott, nem látszó lehetőségeket. A változás képességét kínálja neked, hatékonyságot ad nehéz szituációkban. Felhívja a figyelmedet arra, hogy nem érdemes egyszerre túl sok mindennel foglalkozni, sőt inkább fékezned kellene. Az érmék sorozat a földdel, a fizikai világgal analóg, az anyagra, a pénzre irányítja fókuszodat. A sorozat a mindennapok fontosságát hangsúlyozza, a


2-es számmisztikája képessé tesz az ellentétes minőségek összhangban történő működtetésére, az is-is nézőpontra.

A kardok királya nem agresszor, normális keretek között képességet ad a tisztességes hozzáállással való működésre. A megfontoltságot is biztosítja, ha kell aktívan közreműködik a helyes döntések megtalálásában. Az érmék 2-es rugalmasságával segít megtalálni az éppen szükséges viselkedést vagy a legfontosabb tennivalót!