Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2021. február 8-14., kelyhek 10

Kelyhek X – (Keresztező lap a kelyhek IX)

2021. február 8-14.

Az emlékezés, még ha szívesen is gondolunk vissza, többnyire keserédes, mert magában foglalja az elmúlást, a “ma már nem úgy van” érzetét. Mikor a múlt foglalkoztat, nem vagy a jelenben. Valamit nem oldottál meg, nem bocsájtottál meg, nem értesz egyet, nem vagy hajlandó tudomásul venni történéseket, pedig már nem avatkozhatsz bele rég lezárt dolgokba. A múltban nincs élet, ott csak egy régi pillanat érzelmi lenyomatait találhatod. Jövő sincs, de minden egyes másodperc jelenéből eljuthatsz oda. Tehát érdemes tervezni, célt kitűzni, mert csak a jelen nyomain érhetjük el törekvésünk tárgyát. A hét lapjai sincsenek híján az emlékezésnek, a kelyhek sorozat tagjaiként nosztalgiára lehetnek hajlamosak. A 10-es túl elégedett a múlttal, így nem koncentrál a mostra, a 9-es már megnyerte harcait, inkább pihen, nem akar mással foglalkozni.


Mi várható a héten?

A kelyhek 10-es Jupiter és Hold megfeleltetése a jelen vízöntő időszak szellemiségével ellentétes, hiszen ilyenkor az érzelmek nem teljesedhetnek ki. Ettől függetlenül boldog pillanatok várhatók, csak egy kicsit nyújtózni kell érte.  

A 10-es számmisztikája aktív időszakra utal, amikor nagyon szeretnénk valamit megvalósítani. Ura a Plútó, aki levágja a sallangokat, mert csak a tökéletest hagyja a porondon. 1-esként értelmezve nem engedi a hosszú ünneplést, hisz mindig a teremtő szándékot helyezi fókuszodba. Ha ügyes vagy és a kelyhek sorozat vizességét éled, képes leszel a szíved hangját követni, mert tudod, az “igazi út” mindig a szív útja.

A kelyhek 9-es azt jelenti, sok a jóból, már kissé beleuntál az érzelmi teremtésbe. Mindig feltételezi, hogy valami még hiányzik a képletből, és most leülsz, töltekezel az utolsó “roham” előtt. Nyerni szeretnél, de már túl sokszor próbáltad, hol sikerült, hol nem. Arra kér, nézz magadba, és vállald fel érzéseidet. A vágyakat nem kell szégyellni, arra valók, hogy elérjed őket. Ez a keresés legtöbbször egy kívánt párért folyik, ha így van, higgyél, és valószínűleg megkapod.

Elképzelhető az is, hogy túlzottan elégedett vagy magaddal, és ez az öntömjénezés nem enged haladni, elveszi lendületedet, akadályozza a pár megteremtését.

A kelyhek 10-es családi örömökre, és minél több együttlétre koncentrál. Magában foglalja az önzetlen szeretet és a mindenáron való segítség üzenetét. Ha egyedül vagy se búslakodj, a lap szerint szeretet áramlik feléd, csak vedd észre, honnan!